Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyanakszik a feleség?
Eddig leszarta éveken keresztül a férjét. Pár hónapja meg körbe ugrálja, programok megsokasodtak, szerelmes üzemmódba váltott. Tudni akarja h a férj mikor hol van, hirtelen a facebookon is családi fotók kapcsolati státusz kipakolva holott eddig mind privát volt.
Szerintetek gyanakszik hogy a férjnek van e valakije vagy csak megjött az esze hogy ápolni kelene a kapcsolatot mert eĺlaposodott? Vagy mik ezek igy hirtelen?
8-as vagyok, átéltem ezt, én voltam a megcsalt fél. Könnyű olyan beszélgetéseket kiragadni, amik megtévesztőek, úgy alakítja a beszélgetéseket, ahogy ő éppen akarja, hogy aztán megmutathassa.
Engem is anno figyelt a szerető, utólag visszagondolva nagyon vicces dolgokat tudtam meg saját magamról és a magánéletünkről.
Ahogy látom nem kell félned, hogy elveszted a szeretőd. Mert a feleség és te is térdeltek előtte rendesen. Ezt nyilván élvezi és nem fogja feladni. Sőt, titkon retteg, hogy egyszer véget ér és két szék közé esik. Akkor lesz ám sírás. Meg könyörgés. Tapasztalat.
A pasi készíti elő, hogy mire hivatkozva fog tőled lelépni. Lehet megúnt, új szeretőt keres, vagy nem keres, egy darabig jó lesz a neje is.
Amúgy az is lehet, hogy a férj kezdett el teperni, mert érezte, hogy távolodik a felesége. AZ, hogy neked panaszkodik rá a sivár életük miatt, az sztenderdnek tekinthető pasi duma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!