Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hölgyek! Ti hogyan vélekedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Ti hogyan vélekedtek erről?

Figyelt kérdés

Kiderülne, hogy a férjetek/pasitok biszex vagy meleg. De ennek ellenére elkötelezettek hozzátok (itt azt értem hogy nincs megcsalás, nincs club-ba járás).

Érzelmi kapcsolat megvan köztetek, csupán a szexuális az ami nem 100%-os. Ennek ellenére szeretne titeket, és együtt képzeli el a jövőt veletek.

a) Dobnátok egyből, mivel fontos számotokra a maximális szexuális együttlét minősége

b) nem igazán számítana, mivel az érzelmeiteket előrébb rangsoroljátok, emiatt működhet

szept. 8. 19:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de rohadtul nem mindegy, hogy meleg vagy biszex!!!

A biszex férfi engem is tud kívánni, a meleg nem. Mivel te ezt se veszed figyelembe, egy ilyen emberrel nem, nem lennék együtt. De eleve, amikor kiderülne, hogy rossza a szex, már szakítás lenne, nem a házasság után..

szept. 8. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Eleve férjem se lenne olyan akit nem ismerek.

Amugy meg komolytalan kapcsikban még elmegy, míg nincs jobb komoly kapcsolatom igazi heteroval. Konolyra nem kéne. Kizárt.

szept. 8. 20:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Külsős heteroként elég kiábrándítónak tartom, hogy a nők többsége csak a f@szt hiányolja a picsájába
szept. 8. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Juj de megmondta valaki! Persze, itt te vagy a helikopter, mert szerinted az, hogy egy férfi nem tud szerelmes lenni belém, ergo sose lesz olyan gyöngéd, szeretetteljes, romantikus, és szenvedélyes szívből, mint amire egy egészséges ember vágyik, az csak a f---szrol szól. Istenem...
szept. 8. 21:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Szex nélkül is tud egy férfi gyöngéd, szeretetteljes, romantikus, és szenvedélyes lenni. De értem, kicsit durván fogalmaztam. Csupán kicsit meglepődtem a durva és elítélő válaszokon
szept. 8. 22:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Válás. Na nem azért mert nincs szex, azt meg lehet oldani, akár nyitott kapcsolattal is. Hanem a megalázás. Hogy én csak egy álca feleség vagyok azért, mert őnem vállalja fel a melegségét. Aztán ha egyszer végleg bekattan és egy másik férfi miatt hagy el, azég nagyobb pofáraesés. Én ezt nem várom meg, annál többet érek.
szept. 9. 09:08
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha a szex nem 100% akkor mindegy mi az irányultsága, nem kell.
szept. 9. 09:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Meleg? Akkor mégis mi a túróért lenne velem? Nyilván ebben az esetben nem lenne szexuális életünk, szóval régen nem lennénk együtt.

Ha biszex, az leginkább azért zavarna mert titkolózott.

szept. 9. 10:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szedjük szét a dolgokat. A biszexualitás nem egyenlő a melegséggel. A biszexuális mindkét nem iránt TUD vonzódni, de az nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindkét nemiszerv hiányzik neki, mindkét nemmel való szexuális kapcsolat hiányzik neki. És ha valakit szeret, akkor neki az elég - nem minden biszex ilyen, de a többség az.

Olyannal nem tudnék együtt lenni, aki mindegy, milyen ok miatt, de meg akar csalni... illetve nekem fontos a szex is a párkapcsolatban, lévén nem vagyok aszexuális és egy jó kapcsolathoz nekem fontos a kielégítő szexuális élet... ezt meg nem tudom vkitől megkapni, aki vagy nem hajlandó velem ágyba bújni, vagy látszik rajta, hogy undorodik tőlem.

szept. 9. 11:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem attól függ, hogy ki mennyire kedves, érzékeny, ölelős, bújós, vagy szexel-e a másikkal vagy nem. Nekem a hetero, ágyban igen jó párom is tudja ezt hozni - nagyon érintésfókuszált, gyengéd velem. Ezt nemcsak egy aszexuális meg comingoutolni nem merő és engem kihasználó gyáva meleg pasas tudja teljesíteni.
szept. 9. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!