Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a férjemnek hogy lecsesztem őt?
Kínai kaját ettünk. A gyerekeknek kértünk kaját, de direkt elviteles dobozba kértük mert úgyse eszik meg mind. Ez egy plázában volt. Férjem evett még 1 adag kaját.
Gyerekek ettek valamennyit, keveset, erre kitalaltak hogy menjünk el megnezni az egyik kirakatot.
Férjemnek mondtam pakoljon már el legyszi es utana jöjjön.
Erre hazajovunk kérdezem hol a gyerekek tésztája.
Erre ő. Hát ő nem látta.
Én: Hogy hogy nem láttad? Ott ették a gyerekek.
Hat ő nem hozta el.
Erre én ledöbbenve teljesen hogy kidobtad? Dehat még teli volt, alig ettek belőle...
Erre neki a reakció hogy elkezd teljesen felháborodni hogy én most mit cseszem le, ő nem vette észre, stb.
De nekem a stílus nem oké hogy nem azt mondja,basszus... Azt véletlenül kidobtam... Hanem kikeri magának hogy ő ott lett hagyva, ő nem tudja mi történt, és én milyen vagyok már hogy egy tészta miatt lecsesztem...
Ezen mi volt a kiakadas? Teljesen ledöbbentem hogy képes volt kidobni amit direkt elvitelre kértünk, és 3 falatot ettek belőle.
Veszett már több is Mohácsnál 🤷♀️
Már megtörtént, nem lehet megválltoztatni a helyzetet, nincs értelme vitázni.
Na most te kiadtad az ukászt, hogy majd pakoljon el és menjen utánatok ha evett?
Vagy megbeszélted vele, hogy amíg ő eszik, addig te elmész a gyerekekkel a kirakatot megnézni?
Mert ha előbbi, akkor megértem a sértettségét.
Hát... szerintem ez tipikus ilyen "férfiak... " szitu, ahol a fickó üresdobozolt, el volt a kis világában. Aztán egyszercsak annyit lát, hogy a gyerekek már nem éhesek, mert hogy elszaladnak, és a felesége rászól, hogy "Itt pakold össze dolgokat aztán gyere utánunk!". Vedd úgy, mintha erre ébredne fel. Mert annyira elmerült a gondolataiban.
Ekkor Te is a gyerekek után mész. ő körbenéz, látja, hogy még egy csomó kaja maradt, de már nem fogják megenni. Kidobja őket szolgai módon, mert a felesége azt mondta, aztán elindul. Közben meg tökre bántotta, hogy otthagytátok egyik pillanatról a másikra ő meg takaríthat.
Este meg kapta érte a felháborodást, hogy elpakolt. Még ő volt meglepődve, hogy most mi van?
Szerintem nem volt neki egyértelmű, és nem figyelt amúgy sem.
Nem egy álmodozó típus?
Amúgy se szokott szimpatikus lenni nekem, az amikor a "már" szót a "kérlek" vagy "légyszi" szó helyett használják. Bár tudom, hogy kelet-magyarországon ezt rendszeresen használják, de nekem bicskanyitogató. :(
Szerintem nem cseszted le. Ledöbbentél, ahogy írtad. Semmi olyan nincs a mondatban, hogy "már ezt is elrontottad", "ezt se tudod megcsinálni".
Az, hogy ledöbbensz, érdeklődsz, csodálkozol rajta, hogy ott volt az orra előtt a kaja, és nem rakja el, az nem lecseszés.
Inkább az a fura, hogy ő ezt hogy kezelte - ő cseszett le, háborodott fel azon, hogy Ő nem csinált meg valamit, amire kérted, és amin te csodálkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!