Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott és én lecsesztem?
Attól függ milyen stílusban mondtad ezt neki.
Ha normális hangnemben kiváncsian megkérdezed miert szeret ha nem is ismer igazán nem bántó, de ha lekezelően vágod hozzá akkor lehet kiábrándító.
Régebben én is ismerkedtem hasonló habitusú leányzóval, ilyen esetben berágtam rá, és egy újabb strigula, hogy nem is akarok senkit.
Aztán meg ő keresett meg, akkor meglepődtem, de kezdte továbbra is a "lecseszést"
Úgyhogy ennyiben maradt a dolog, én olyan valakit kerestem, akit tudok szeretni.
Én is utálom amikor a pasi 2 hét beszélgetés után szerelmet vall de nem gondolja komolyan. Most is így jártam.
Valamelyik nap azt írja: nem illünk össze. :'D Jól van,-mondom-nem én vallottam szerelmet 2 hét után. Egyszerűen nevetséges. Talán meg kellene győződni teljesen arról,hogy mit is érzek a másik iránt és csak utána szerelmet vallani. De manapság boldog-boldogtalan szerelmet vall lépten nyomon úgy,hogy nem is gondolják komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!