Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudnék kiszakadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kiszakadni végre ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

Ahányszor elmegyek dolgozni, egy hatalmas nagy kosz, rendetlenség vár itthon mert a férjem a 7éves gyerekünkkel együtt szanaszét pakol mindent, csupa morzsa minden, a ruhaszárító tele, a mosatlan kidől, úgy érzem már nem bírom tovább.

Minden nap szanaszét idegeskedem a fejem mert elegem van a családomból.Elegem van abból hogy gyakorlatilag egy cseléd vagyok.

Gyűlölök hazajönni.

2 napja bementem a sürgősségire mert 160-at vert a szívem és nagyon rosszul voltam.

Hiába ugatok a férjemnek hogy túl sok ami a vállamon van, nem hajlandó semmit csinálni. Olyanokat mond hogy dehát rend van. Egyszer itthagytam 6 hónapra, vittem a lányunkat is ,végre megpihentem egy kicsit ettől a rengeteg munkától .

De addig könyörgött amíg visszajöttem. Pakolt is maga után egy hétig de azóta megint sz@rik bele mindenbe.

Az udvar is olyan mint a cigóknak. Csupa gaz és tele van mindenféle kacattal mert a férjem gyűjt mindent és nem lehet kidobni semmit ami elromlik. Visszahozza .

Tényleg csak a válás lesz a megoldás? Nem fog soha megmozdulni? Tudom hogy ő fáradt mert fárasztó ülni egy irodában, de én is dolgozom. Én nem lehetek fáradt. Még a férfi munkákat sem csinálja meg, ha kiesik egy kilincs akkor úgy is marad, hiába szólok neki. A legrendetlenebb, legkoszosabb ember akit valaha ismertem.

Mit lehet tenni?

Ja és persze nem fáradt, csak lusta mert heti kétszer eljár edzésekre.

szept. 2. 11:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Eloszor vegyetek egy mosogatogepet, aztan egy hetig ne csinalj otthon semmit, csak a gyerek korul.
szept. 2. 11:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Koszos is? Az nagy baj.
szept. 2. 11:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Fáradt. Még jó, hogy te nem.

Ahogy írtad ezt, hogy gyűjtöget és nem lehet semmit kidobni meg gaz van... szerintem nem fog változni alapvetően.

Nem éltél vele, mielőtt összeházasodtatok? Vagy akkor még nem zavart, hogy te pakolsz, takarítasz utána, mint egy ovis után?

szept. 2. 11:42
 4/16 anonim ***** válasza:
34%
Szépen rájuk kell szólni ,hogy pakolnak el.En nem pakolok a 6 éves gyerekem után,egyszer szóltam neki,hogy megy a kukába azóta elpakol.
szept. 2. 12:04
 5/16 A kérdező kommentje:

Amikor még nem volt meg a lányunk, én is fiatalabb voltam és több volt az energiám.

Nem zavart.

Úgy mentem szülni hogy a fájásokkal még megfőztem a férjemnek, utána hívtam ki a mentőket.

De amikor kicsi volt a lányom akkor sem volt ekkora gáz itthon.

Most már mindent szanaszét pakol, a szobája hihetetlen.

Egyszerűen ha hazajövök és mondjuk 3 órát takarítok, kb még 6 szor ennyit kéne ahhoz hogy rend legyen. Ma csak a hűtőt takarítottam ki , megfőztem, de éjszakás vagyok, hullafáradt.

szept. 2. 12:08
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Te is tudod, hogy nem változik meg. Ha neked ez így nem jó, akkor csak a válás marad.
szept. 2. 12:11
 7/16 A kérdező kommentje:

Végre mehetek a lányomért ebéd után, utána alszom egyet.

Az a baj hogy engem nagyon irritál a rendetlenség.

Biztos van aki jól érzi magát így, én is láttam már nagy koszt meg bűzt egy házban és jól elvoltak a tulajok, de én ezt nem bírom .

szept. 2. 12:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mentem szülni hogy a fájásokkal még megfőztem a férjemnek

És ő a továbbiakban is kb ezt várja el.

szept. 2. 12:55
 9/16 A kérdező kommentje:

Igen már rájöttem.

Így szokta meg.

szept. 2. 13:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Te megengedted ezt neki, ki is szolgáltad. Ő megszokta és most már alap elvárás. Ahogy az is természetes, hogy ő egy trehány disznó, anyu majd összeganajoz utána.
szept. 2. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!