Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem tud kiszakadni a családból?
Nálam párom (férfi) apja ilyen uralkodó. Most is éppen kerti sütögetés van, bár esik az eső, őt nem érdekli, ez van és kész. Kötelezően happy minden. Én később csatlakozom majd hozzájuk, mert muszáj. Mert mi az, hogy én tanulok szombaton vizsgaidőszak előtt két héttel.
Párom vissza tud szólni, ha nagyon elvetné a sulykot, képes küzdeni ellene, ezért van egy kis külön élete is. Mi 3 éve vagyunk együtt. Most hétköznap a fővárosban dolgozik, csak hétvégén jön haza, akkor én vagyok náluk.
Ez egy olyan helyzet, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Párom tud küzdeni, de muszáj néha engednie, a családi békéért. Egyik fülön be, másikon ki.
Az biztos, hogy amióta együtt vagyunk, én is sokkal rugalmasabb lettem, de párom is megtanult küzdeni az apja ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!