Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hozzámenjek olyan nőhöz aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámenjek olyan nőhöz aki abszolút nem vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés
5 éve együtt vagyok a párommal, megkértem a kezét fél éve, az esküvőt már elkezdtük tervezgetni, viszont két nappal ezelőtt olyat mondott ami miatt leesett az állam hogy ő abszolút sosem vonzódott hozzám csak azért van velem mert egy nagyon jó ember vagyok és végre olyan férfi aki figyel rá .... teljesen paff lettem
szept. 1. 14:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
55%
hú...
szept. 1. 18:22
 22/23 anonim ***** válasza:
55%

Kemény nő, én attól is rosszul vagyok ha vki egy szórakozóhelyen a karomhoz hozzaer, nemhogy lefekudjek olyannal aki nem vonz…

Bele is doglenek

szept. 1. 18:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Nehéz téma. Nos, szerintem baráti alapon is lehet jó házasságot építeni. Sok embernek nem adatik meg, hogy a nagy szerelmével, szerelmeivel köthessen házasságot. Az se biztos, hogy a nő nem vonzó. Lehet, hogy régebben többször olyanokba szeretett bele, akikkel nem teljesedhetett be a dolog, mert egyoldalú volt a vonzalom, vagy foglalt volt a másik.

A kérdezőnek azt kell eldöntenie, hogy kell-e feleségnek az a nő, aki csak barátilag szereti, miközben ő meg szerelmes.

Akik azt írták, hogy ez 100 százalék válás lesz, azokkal nem értek egyet. Nem csak ösztönlény az ember, ha esetleg vonzódik is máshoz, akkor se köteles futni a vágya után. Sőt, akár át is fordíthatja ezt a vágyat a házasságába-kapcsolatába.

Nem biztos, hogy a lángoló szerelmen alapuló házasságok a legjobbak. A lángoláskor ugyanis nem látjuk a másik hibáit, elfogultak vagyunk. Emiatt nagyobb eséllyel köti össze az életét két össze nem illő ember, mint a baráti alapú kapcsolatoknál.

szept. 2. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!