Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hozzámenjek olyan nőhöz aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámenjek olyan nőhöz aki abszolút nem vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés
5 éve együtt vagyok a párommal, megkértem a kezét fél éve, az esküvőt már elkezdtük tervezgetni, viszont két nappal ezelőtt olyat mondott ami miatt leesett az állam hogy ő abszolút sosem vonzódott hozzám csak azért van velem mert egy nagyon jó ember vagyok és végre olyan férfi aki figyel rá .... teljesen paff lettem
szept. 1. 14:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9. Miért válnánk el ha egy-két éven belül ha öt éve már együtt vagyunk, igen érdekes hogy hogyan tud így velem lenni de azt mondja hogy szeret mint ember és ez neki elég volt a szexhez, igen bevallotta hogy például a kollégájához nagyon vonzódik de szerinte jobb ember vagyok ezért ellenáll vonzalomnak
szept. 1. 14:59
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

9, :D még ezek után komolyan nem akarom elhinni, hogy képes vagy benne lenni ebben a kapcsolatban, és házasságot tervezni. Már egy kolléga is képben van..fuh. És amikor arról prédikálok, hogy milyen házasságok vannak, engem néznek hülyének, hogy honnan szedem ezeket.

Mivel irántad nincs vonzalom olyan könnyen elcsábíthatja valaki más, hogy el sem tudod képzelni. Lehet hogy annál a kollégánál még nem volt annyira erős, de csak idő kérdése, hogy mikor jön valaki, akibe szerelmes lesz és azt viszonozni fogják. Lehet a kolléga épp foglalt volt.

Nincs meg az érzelmi alapja veled, aminek meg kellene lenni.

Azért vagytok 5 évig együtt, mert kényelmes és megszokott. Te tényleg együtt lennél továbbra is olyannal, aki csak azért van veled, mert nincs jobb egyelőre?

szept. 1. 15:07
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

"még ezek után komolyan nem akarom elhinni, hogy képes vagy benne lenni ebben a kapcsolatban"

Vagy ez, vagy a banatrecska. En mondjuk nem vennem felesegul, kiveve ha valami olyan extrat tudna nyujtani (pl. tele van penzzel, es aranyeletem lenne), amugy meg maradj benne ebbe a szarba egy darabig, aztan ha talal egy Chad-et, ra kell adni a kabatot. Addig is bhaszol :)

40F incel

szept. 1. 15:14
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Jaj ezt a süket dumát hogy ellenáll a vonzódásnak 😂 gondolom azért mert a pasit nem érdekli vagy mert nem akar foglalt nővel kezdeni stb stb

Én biztos nem házasodnék így és oltári nagy hülyeség hogy szerinted 5 év alatt amúgy is elmúlik a vonzódás a párunk iránt. Plusz sosem volt beléd szerelmes ez is csak süketelés hogy szeret mint embert kb ez olyan mint ha a testvére lennél csak muszájból szexel is veled. Ha neked ez megfelel...

szept. 1. 15:24
 15/23 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ne vedd feleségül, már így is azt gondolom, hogy nagyon megtépázta az önbizalmadat. Én csak 2,5 évig voltam valakivel, akin végig éreztem, hogy nem igazán vonzódik hozzám és nekem nagyon nehéz (volt) visszaépíteni az önbizalmamat. Ahogy mások is írták, megérdemled, hogy olyannal legyél, aki vonzódik hozzád, és nem rombol ilyen mondatokkal.
szept. 1. 15:25
 16/23 anonim ***** válasza:
Még mindig van ilyen agyhalott ember?
szept. 1. 15:54
 17/23 anonim ***** válasza:
36%
Még annyit hagyni fog hogy felcsináld és szül majd neked egy purdét,de azzal a nemi életetek annyi is volt, max ünnepnapokon kapsz majd tőle egy kis kézimunkát azt szevasz.
szept. 1. 15:58
 18/23 anonim ***** válasza:
49%
17, jaja sztem most már nagyon kell egy apuci a nőnek, ezért akar házasodni elsősorban, mert nem elég neki a donor, hanem meg is akarja kötni, hogy anyagilag is jól járjon.
szept. 1. 16:17
 19/23 anonim ***** válasza:
78%

"például a kollégájához nagyon vonzódik"

Azigen.

Nőként írom, hogy szerintem ne vedd el... Keress olyan nőt, aki hozzád vonzódik. Ez így sajnos eléggé lelombozó és az önbizalmadnak sem tesz jót, plusz ki akarna a kedves kollégán agyalni. Nőként nekem se kellene olyan, aki nyíltan a szembe mondja (ráadásul a leánykérés után!), hogy amúgy én nem tetszem neki, de egy kollegina igen.

Esküvő előtt úszni kellene a boldogságban szerintem egy nőnek...

szept. 1. 17:58
 20/23 anonim ***** válasza:
34%

"Keress olyan nőt, aki hozzád vonzódik"

A faszi tipik friendzone-toltelek, gondolom, ezelott se volt senkije......

40F incel

szept. 1. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!