Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hozzámenjek olyan nőhöz aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámenjek olyan nőhöz aki abszolút nem vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés
5 éve együtt vagyok a párommal, megkértem a kezét fél éve, az esküvőt már elkezdtük tervezgetni, viszont két nappal ezelőtt olyat mondott ami miatt leesett az állam hogy ő abszolút sosem vonzódott hozzám csak azért van velem mert egy nagyon jó ember vagyok és végre olyan férfi aki figyel rá .... teljesen paff lettem
szept. 1. 14:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Menekülj inkább.
szept. 1. 14:33
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
NE!!!
szept. 1. 14:36
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
:D persze csináljátok, legalább egyúttal a válást is kipipálhatjátok az életetekben, lehet hogy már ugyanabban az évben 2in1! Hajrá!
szept. 1. 14:37
 4/23 A kérdező kommentje:
3. Így is rengeteg válás van már mert a vonzalom szerintem idő után elmúlik, szóval nem mindegy már?
szept. 1. 14:40
 5/23 anonim válasza:
93%
És ha belebotlik egy olyanba, akihez vonzódik, beadja a válást? Jesszus. Ez hajmeresztő.
szept. 1. 14:41
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
Ezt nem értem, én ha valakihez nem vonzódok nem tudok vele lefeküdni. Főleg nem 5 évig, neked nem tűnt fel, hogy nem akar téged?
szept. 1. 14:41
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
Így semmi értelme ennek a kapcsolatnak, nemhogy a házasságnak. Már a jó házasság alapja is hazugság nálatok így.
szept. 1. 14:42
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

Én nem venném el.

Mindenki megérdemel egyolyan társat aki szereti és vonzónak tartja. Értékeld magad, ne pocsrkold el bárkire az életedet.

szept. 1. 14:43
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

4, hát nagyon nem mindegy... Na most megosztok veled egy ilyen párkapcsolati könyvekben olvasott okosságot. Ha probléma merül fel egy kapcsolatban, vagy ha már tényleg olyan szinten kisiklott a szélére a dolog, és elkezdenek rajta dolgozni mondjuk szakemberrel, mindig a kezdetekhez nyúlnak vissza. A kezdeti tomboló rózsaszín ködhöz...bizonyám. Ezt próbálják felidézni közösen, és eszükbe juttatni, hogy egykoron miért választották a másikat. Minél nagyobb volt ez kezdetben, annál nagyobb az esély feléleszteni a kapcsolatot, ez adja a kapcsolat fő erejét.

Szó van róla, hogy ha már az elején sem volt semmi különös kb hagyni is lehet a fenébe, mert nincs mire építkezni. Szóval a kapcsolat az első pillanattól fogva bukásra volt ítélve.

Míg azoknak akik nagy hévvel indulnak, óriási szerelemmel 50% az esélyük, nektek pedig 100% a válásra és nagyon valószínű, hogy 1-2 évben belül, de a gyerekvállalás során biztosan. Az még a sziklaszilárd, óriási szerelemmel, kémiával indult kapcsolatokat is megtépázza.

Gondolj bele, ők a mindenből tartanak a semmi felé, ti pedig a semmiből semmibe.

szept. 1. 14:53
 10/23 anonim ***** válasza:
17%

Hat ez a nem Chad ferfiak sorsa, bar ez a legkedvezobb forgatokonyv :)

40F incel

szept. 1. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!