Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan itt, aki esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan itt, aki esküvő után jött rá, hogy a párjával nem egyezik a véleményük, céljaik?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt éltünk, automatikus volt, hogy összeházasodunk, de valahogy úgy érzem, elmúlt a varázs, mert semmiben nem értünk egyet, ami fontos lenne. Ő panelban akar élni, nagyvárosban, én vidéken agglomerációban, kertes házban. Ő jövőre akar gyereket, én még nem érzem annyira. 30-casok vagyunk mind a ketten. Szeretem, mint embert, és sok mindent megéltünk együtt, de félek, hogy mégsem leszünk így boldogok... Hozzámentem, mert szeretem, de azt érzem az esküvő óta, hogy el akarja nyomni az én véleményem, mintha a tulajdona lennék. Elhidegültem tőle, és félek megbeszélni, de folytogató ez az érzés... Mit lehet ilyenkor tenni? Tudom, lehet, hogy hü.eséget csináltam, vagy csak megijedtem, nem tudom. Nem akarom tönkretenni az életünket, de azt sem akarom, hogy gyerekünk lesz, és utána már még nehezebb lenne változtatni... :( Nagyon el vagyok keseredve
aug. 30. 09:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, ha gyerek lesz, akkor a nézeteltérések méginkább előjönnek majd. Te így nevelnéd, ő amúgy. Ilyen oviba menjen, vagy olyanba stb.

Szóval jobban teszed, ha még most lépsz.

aug. 30. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nincs gyerek és válj el. A következő kapcsolatodban pedig igyekezz az időjáráson kívül másról is beszélgetni a pároddal, hogy észrevedd, ha semmi közötök egymáshoz.
aug. 30. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

10 év együttélés, utána házasság és benyögte hogy gyErKőcöt akar.

Hát a qva anyádat... Már az első randinkon elmondtam neki, hogy soha nem akarok gyereket. Gyűlölöm a gyerekeket. Az egész kapcsolatunk alatt nyíltan felvállaltam gyerekmemtes véleményemet.

Azt hazudta, hogy én azt mondtam neki hogy lehet akarok majd később/nem biztos hogy nem akarok gyereket. Ezt kb 2 perc ordibálás után elismerte, hogy oké, tudja hogy tényleg azt mondtam hogy soha nem akarok gyereket...

Minek kellett ennyi időt elpazarolni együtt? Ő bármikor találhat egy fialógépet, de én már ebben a korban sosem fogok gyerekmentes párt találni. Alapból ritka a gyerekmentes pasi.

Soha nem voltam rajta kívül senkivel. Első minden téren..Elbaxta az egész életemet.

Végül arra jutottunk hogy gyűjtsön ukrán béranyára. Beleadok x forintot. Max úgy megyek bele a gyerekbe.

Közbe nézegetem a házakat, ha tudok valamit venni akkor lépek, csak erről a tervről nem tud. Szétnéztem tinderen, de el kell fogadnom az örök magányt, vagy esetleg leszbikussá válni. Nők között jobban vannak szimpatikus életszemléletűek (gyerekmentes, benti macskás).

Nem tudom minek akar amúgy gyereket. Folyton az anyján lóg. Alig van itthon. Szökőévente egyszer látná a lárvát...de elmondhatná a munkahelyén hogy ő apa. Csak ezért kellene neki.

A munkatársai tipikus apák, akik folyamatosan a hülyegyerekeikről beszélnek.. Ha neki is lenne, be tudna csatlakozni a beszélgetésekbe.

Azt viszont nem nézem ki belőle. hogy valóban foglalkozna is a gyerekével akár napi fél órát is.

Még az apja is nekem adott igazat, akivel amúgy nem jó a viszonyom.

aug. 31. 08:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13, jól tetted, hogy nem adtad be a derekad, te vesződhetnél a gyerekkel egyedül.
aug. 31. 12:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as, nem csak egy férfi van a világon. Sokan nem akarnak gyereket. Te meg szülőképes korban vagy, ami azt jelenti, hogy nem vagy még öreg. 30-40 felett is van élet, akkor is talál sok ember új társat. Idő kell hozzá. A Tinderen meg amúgy se azok hemzsegnek, akik komoly kapcsolatra alkalmasak.

Sőt, a férfiak közt sokkal több olyan van, aki nem szereti a gyerekeket és idegesítik. Sok nő pont arra panaszkodik, hogy családalapításra nem talál párt, mert a férfiak többsége nem akar gyereket. Tehát nem fogsz egyedül maradni.

A kérdezőnek meg annyit, hogy nem az a gond a házasságával, hogy mást akarnak, hanem az, hogy a férje el akarja nyomni, nem tartja tiszteletben a véleményét, valamint az anyós túlzott befolyást gyakorol. Emiatt én se látom, hogy nagy jövője lenne a kapcsolatuknak. Akkor lehetne megbeszélni a dolgokat és közös nevezőre hozni, ha tiszteletben tartaná a férj a véleményét, így nem.

aug. 31. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Hm... remélem, a 13-as egyike a nagy társkeresési/párkapcsolati észosztóknak. Azoknak, akik azt hajtogatják, hogy tudni kell jól választani, tudatosan kell hozzáállni, kapcsolaton belül pedig a kommunikáció mindenhatóságában hisznek. Lám, tessék. Ennyit minden nagy bölcsességről. Sosem lehet tudni, mi lesz. Nem számít, hogyan indul és mit csinálsz, kb. a vakszerencsén múlik az egész. Az ő esetükben sem gondolta szerintem a kutya sem, hogy a pali hirtelen így "megbolondul", aztán mégis...
aug. 31. 21:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ilyen az amikor egymás mellett éltek, dugtok, de minőségileg a béka segge alatt van a kapcsolat, mert nem beszélgettek, kvázi nem is ismered azt akihez hozzámentél. Mi az istent csináltatok évekig együtt??? Durva, hogy ilyen szinten nem volt kommunikáció.

Ezt nagyon elcsesztétek. Ha nem sikerül megoldásra jutni, meg mindig elválhattok. Ne èljetek le egy életet szar házasságban.

Én őszintén szólva nem voltam ilyen helyzetben, a férjemmel volt 1,5 évünk együtt, hogy megismerjük egymást az esküvőnk előtt, és így is történt, rengeteget beszélgettünk, sokszor éjszakába nyúlóan, egymásról, kettőnkről, a közös jövőnkről stb, semmilyen meglepetés nem volt utàna.

szept. 1. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!