Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek 4 év együttlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 4 év együttlét után, már meg kellene kérnie páromnak a kezemet?

Figyelt kérdés
27/N

aug. 23. 20:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Hát ideje lenne.
aug. 23. 21:04
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Ez nincs kőbe vésve. Lehet, hogy nem is akar házasodni. Elején kellett volna tisztázni, ki miben gondolkodik. Amúgy szerintem minimum 3 év kapcsolat és minimum 1 év együttélés után normális az ilyesmi.
aug. 23. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
Ha vallásosak vagytok, akkor talán, ha nem, akkor meg mi a tököm értelme van az egyésznek, úgyis csak egy papír... nem az számít,hogy szeretitel e egymást, hanem egy papír?
aug. 23. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Vannak akik sosem házasodnak össze. Én a házasodást úgy értelmezem, hogy ez annak a bizonyítéka, hogy annyira komolyan gondolja a kapcsolatot a két fél, hogy biztosan tudják, hogy egymástól akarnak gyereket. De olyan is lehet, hogy direkt nem akarnak gyereket és összeházasodnak, pl hitel miatt. De még így is azt jelképezi, hogy nagyon fontos a másik. És vannak akik úgy gondolják tök hülyeség, felesleges házasodni, ők így is tudják mit jelentenek egymásnak, így is tudnak gyereket nevelni, stb. Tehát mindenki másképp gondolja, nincs olyan, hogy meg KELL kérnie.
aug. 23. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudsz venni magadnak egy gyurut a kinaiban meg egy feher ruhat ? Mit akarsz felesleges penzkoltest? Ha szeretitek egymast,ugyis egyuttmaradtok orokke.
aug. 23. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
4 év után már rég beszélni kellett volna a tervekről. Ki mit akar és mikor.
aug. 23. 23:10
 7/14 anonim ***** válasza:
62%

Én is voltam ebben a spirálban és ettem magam ezen, de teljesen felesleges. Erőltetni nem lehet, ki kell várni, amíg úgy érzi a férfi. Mi 6 éve voltunk együtt, amikor megkérte a kezem és holnap lesz az első házassági évfordulónk. ❤️

Azt mondja a férjem, hogy már kb 10 hónapja érett benne a gondolat mire megtette, de előtte egyáltalán nem gondolkodott ilyesmin és jól tettem hogy nem hoztam szóba, mert frusztrálta volna a dolog.

Kitartást neked, biztosan eljönn majd a nap!!!! :)

aug. 24. 06:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

ha egyáltalán akarja...

Volt szó erről az elején, hogy kinek fontos egyáltalán a házasság? vagy akar e egyáltalán?

aug. 24. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű! Férfiak általában véve ritkábban gondolnak a házasságra, pláne ha "így is jól megvagyunk, nem?" logikában vannak. Nekem van olyan barátnőm, akit 10 év után vett el a párja. Már volt közös ház, jól megvoltak, csak valahogy ennyire nehezen lépte meg a pasi a leánykérést. De ha nekik így jó volt, akkor mindegy is.

Viszont a saját érdekedben szerintem fel kellene hoznod finoman a témát a jövőt illető célokkal kapcsolatban. Nehogy valami huncutság derüljön ki (például, hogy neki csak ez így kényelmes és esze ágában sincs elvenni téged, vagy családot alapítani.)

Illetve azt is jó mondani, utalni rá, hogy neked mik a jövőt illető álmaid.

aug. 24. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül "kellett volna", ez a kapcsolat minőségétől, körülményektől is függ.

Ha te idejét érzed, akkor beszélgess erről a pároddal, mert lehet, hogy neki ez még eszébe sem jutott.

aug. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!