Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendőm akkor, ha a páromnak potenciális problémái vannak?
Figyelt kérdés
Befejezetlen szexuális együttlètek, rövidek ès csalódással teliek. Ő szidja magát utána, èn már kezdek "hozzászokni". De már lassan eszembe se jut közeledni felè. Gyógyszerről, urológusról hallani nem akar. Ő szeret engem èn nem akarom megcsalni őt. Annál fontosabb nekem.2018. febr. 1. 16:34
1/14 anonim válasza:
Pedig a potencia zavar súlyos, kezelendő betegséget is jelezhet. Lehet cukorbetegség, szív-és érrendszeri probléma. Mondd meg neki, hogy addig nincs randi, amíg nem ment le legalább a háziorvoshoz a problémájával.
2/14 anonim válasza:
Hát, neki viszont annyira nem vagy fontos, hogy meg is oldja a problémáját. Én ilyen esetben ultimátumot adnék, és további hisztire nem lennék kíváncsi. Vagy elmegy és megnézeti magát, végigcsinálja a szükséges kezeléseket, terápiát, akármit vagy el kell egymástól búcsúznunk, mert nem tudunk megfelelően férfiként és nőként funkcionálni egy kapcsolatban, ami így soha nem fog egészségesen működni. Ha erre is hisztizik, akkor arra van a kijárat.
3/14 anonim válasza:
Igaza van a #2-nek. A párod xarik az egészre és semmit nem akar tenni, hogy megoldódjon ez a probléma. Ráadásul téged is semmibe vesz, mikor feltételezi, hogy te semmillyen szexszel mellette maradsz és neked ez így megfelelő.
Mégsem szeret téged eléggé, ha nem hajlandó megoldást keresni erre a problémára. A többi csak rizsa.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen van neki szív-ès èrrendszeri problèmája.
Èn darabig tudom magamat tűrtőztetni, de nem vagyok az a típus, aki szex nèlkül èlnè az 2
2018. febr. 1. 16:50
5/14 anonim válasza:
Azért ez vicces most repüljön a férgese...de egy pár kérdéssel odébb meg mi az h kirúgják a nőt ha nincs anál...meg mi az már h teljessen alap dolog lett stb...Amúgy tanácsolom próbáljátok ki oda pár perc is elég lesz mind2töknek :D :D :D
6/14 anonim válasza:
#5 áruld már el, hogy jön ide az anális szex? Itt arról van szó, hogy egy férfi nem hajlandó kezeltetni az egészségügyi problèmáját.
7/14 A kérdező kommentje:
Szóval nem bírok hosszútávon meglenni minősègi szex nèlkül.
2018. febr. 1. 17:05
8/14 anonim válasza:
Vagy elmegy orvoshoz vagy elhagyod. Így nem jô?
9/14 A kérdező kommentje:
Az lesz a megoldás igen.
2018. febr. 1. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!