Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt, aki esküvő után jött rá, hogy a párjával nem egyezik a véleményük, céljaik?
Én is később jöttem rá, hogy nem illünk össze. Sokat kellett volna az elején tudatosan beszélgetni a fontos kérdésekről.
A baj az, hogy amikor már érzelmileg függtök egymástól, akkor jönnek elő ezek. A másik ilyen, amikor a gyerekkérdés miatt van a szakítás. Ez is lényeges kérdés, mert lehet hogy te inkább társat szeretnél, és egy bensőséges kapcsolatot, mint gyereket. Én is így voltam vele, de mivel ő tök mást akart sok mindenben, ezért a kapcsolat sem volt igazán jó, mert idegenné tettek minket az ellentétek.
Az érzések az más, szerethetsz valakit úgy, hogy nagyon különböztök. Ezért becsapós.
Abból nem lehet kiindulni, hogy te most éveket dobsz ki az ablakon. Ez nem valamiféle befektetés, hogy na most már szeretnéd a kamatát kivenni.
Ezért inkább szülsz neki egy gyereket és beköltöztök az általa áhított panelba? Ugye hogy nem?
Nincsenek kidobott évek.
Másfelé mentek, mások a célok, vágyak. Nem gondolnám, hogy van értelme ezt erőltetni.
A #7-el nem értek egyet. Nem lehet változtatni a helyzeten mert a férj egyáltalán nem hallgat meg téged, nem veszi figyelembe amit te szeretnél. Még arra se képes, hogy a te szüleiddel találkozzon mert annyira nem bírja a vidéki életet. De az nem zavarja, hogy neked hetente az anyját el kell viselni aki belekavar amibe nem kéne. Semmi köze a ti házassági életetekhez, gyerekvállaláshoz meg aztán végképp! Mivel nem bólogatsz mint a kismacska így már feszültség forr köztetek és a férjed hajthatatlan, az anyjára hallgat. Amit ő mond az fontos, ellened hangolja és ő szívesen részt vesz benne.
Ilyen férfinak szülni, sőt vele maradni öngyilkosság. El kell hagyni minél előbb.
"Hozzámentem, mert szeretem, de azt érzem az esküvő óta, hogy el akarja nyomni az én véleményem, mintha a tulajdona lennék. Elhidegültem tőle, és félek megbeszélni, de folytogató ez az érzés... Mit lehet ilyenkor tenni?"
Válás a megoldás mint mondta a többi. Amikor az ember úgy érzi, hogy tárgyként kezelik, fuldokol az komoly. Önmagát senki nem tudja becsapni. A tudatalattid, vagy az "élet ösztönöd", nevezzük bárminek jelez neked, hogy szabadulj meg tőle. Még ha nem is kezelne téged az anyukájával eszközként akkor is eltérnek a céljaitok, körbe-körbe fújja a magáét, nem hajlandó kompromisszumot kötni.
Szerintem akkor neked se kéne ő miatta több áldozatot hozni. Nem érdemli meg.
Kérdező, többen megírták itt neked, nagyon helyesen.
És gondolj rá, hogy ez az egy életed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!