Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feldolgozni a csalódást?
Válni fogunk a jövőben. Jelenleg még 2 dolog tart össze minket: a pénzügy helyzet és a gyerek.
Tudom utóbbi jobban járna ha válnánk stb stb. De nekem nagyon rosszul esne, ha kevesebbet láthatnám. Úgy érezném cserben hagytam a gyerekemet. Ritkábban látnám (még csak 5 éves lesz nemsokára, így bizonyára az anyjával maradna).
Emellett még bennem van az a fájdalom, hogy hogyan lehettem ilyen barom, mikor belementem a házasságba? Rossz belegondolni, hogy elrontottam, hogy elvált leszek, hogy nem lesz olyan hosszú házasságom mint a szüleimnek. Megvetnek majd a rokonok, ismerősök. De a legrosszabb ez a "csalódtam magamban" érzés.
Na meg az, hogy igaz szerelemnek indult, legalábbis úgy éreztem akkor. És mostanra teljesen kihalt belőlem minden lelkileg. Minden amiben eddig hittem az hazugság...
Volt valaki hasonló cipőben? Hogy sikerült elfogadni, feldolgozni a helyzetet válás után? 33/F
Megosztott felügyelettel.
Egyáltalán nem "bizonyára", hogy csak az anyjával maradna.
Egyáltalán nem alap, hogy te válás után elsétálsz és az anyára bízod a gyerek szinte teljes nevelését.
Ezzel lesz lehetőséged feldolgozni a csalódást, mert lehet, hogy házastársként nem sikerült, de apaként még remekelhetsz.
Rokonok ismerosok velemenyevel nem kell foglalkozni, minden bizonnyal makulatlan hazassagbol itelkeznek. Ja nem.
Es nem a gyerektol valsz, hanem az anyjatol, ezt ne felejtsd el. Lehetsz meg jo apa, fuggetlenul a tonkrement hazassagodtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!