Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Általános iskolai tanár +...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános iskolai tanár + PhD-t végzett vezető beosztású házastársak között státuszszakadék tátong?

Figyelt kérdés

Az a kérdés ihletett, amiben egy HR-es pasi az orvos barátnőjéről írt.

Én a tanár vagyok. Azt a tárgyat tanítom kis lüke tiniknek rettenetesen alapszinten, amiből a házastársamnak (nemet direkt nem írok) doktorija van. Ő egyetemen tanít, plusz az iparban vezetője egy rakás szintén nagyon okos fejlesztőmérnöknek.

Most nekem kevesebbnek kellene éreznem magam?

aug. 19. 16:54
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
5%

Érezzed csak.

A magad fajta elmebetegek ugyanis ezt csinálják.

aug. 19. 17:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy pasi akármitol kevesebbnek érezheti magát amitol csak akarja.

Volt olyan exem aki arra volt irigy hogy en nem vagyok szőrös neki meg szedegetnie kell a mellkasárol es csak ennyitol is már kisebbségi komplexuaai voltak folytatva a sort azzal hogy 170 magas volt "csak", megtiltotta nekem a magassarkut is.

Te is nyugodtan kereshetsz bármit hogy támogasd a komplexusaidat frusztrációidat és igy izgi lehessen az életed. Sokan csinálják.

A döntés a tiéd.

aug. 19. 17:41
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
Én kevesebbnek érezném magamat a helyedben.
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Parkapcsolatban nem szamit a vegzettseg. Az szsmit,h jol kijottok jol erzitek magstokat egymassal,vonzodtok egymashoz.
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem a végzettség számít, hanem a kereset.

Nőként sosem kéne olyan férfi, aki sokkal többet keres nálam.

aug. 19. 17:46
 6/15 anonim ***** válasza:
36%
10.000%, hogy a tanár okosabbnak gondolja magát a másiknál, és őt kell sajnálni állandóan.
aug. 19. 18:18
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell kevesebbnek érezned magadat, de szakmailag - per pillanat- ő a jobb, ez nyilvánvaló.

50N, tanár, most "kis lüke tiniket tanít", de korábban tanított a felsőoktatásban is.

aug. 19. 19:40
 8/15 A kérdező kommentje:
És ha én vagyok a nő?
aug. 19. 21:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Mi még nem vagyunk házasok, de két éve élünk együtt. Én mesterszakra járok, mellette szellemi munkát végzek, páromnak technikumi végzettsége van, és a szakmájában vállalkozó. Az életnek annyi területe van, amiben ki lehet teljesedni és valamit felmutatni, hogy ebből egyetlen egyet kiragadni és azt viszonyítási alapnak venni egyszerűen butaság.

Én pl. nem nagyon tudnék vállalkozó lenni, nekem tökéletesen megfelel az alkalmazotti lét. Etéren a párom van előrébb, mondhatni "magasabb szinten." Ő meg nem tudna-akarna felsőoktatásban tanulni és beadandókat írogatni, szakirodalmat bújni, ebben mondhatni én vagyok "magasabb szinten." Őneki olyan pénzek forognak a keze között napi szinten, ami nekem félhavi keresetem, nekem pedig olyan cikkeket kell elolvasnom és értelmeznem napi szinten, amilyenhez hasonlóakat ha ő szökőévente egyszer elolvas, akkor megy a sztorizás a barátoknak, hogy "képzeljétek, volt egy kutatás, ...."

Most akkor ő érezze rosszul magát, mert alacsonyabb végzettsége van, mint nekem, vagy én, mert alkalmazott vagyok, míg ő vállalkozó?

Nem vagyunk egyformák, az életnek rengeteg területén nem, nem kell, hogy pont a végzettség és pozíció legyen a referencia ezek közül. Ebben ezek szerint a párod van előrébb, mint te, másban meg bizonyára Te. Emiatt én biztos, hogy nem érezném rosszul magam.

aug. 19. 23:49
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ez akkor lenne nagy szakadék, ha nem lenne egyetemi végzettséged (ha jól tudom az kell a tanároknak).

Egyébként tanulhatsz tovább mester pedagógusnak és máris kisebb lesz a szakadék, magasabb a fizetés. Tehetsz ellene.

aug. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!