Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én lennék a hibás?
Van egy 8 hónapos kis fiúnk a férjemmel. Tegnap elég csúnyán össze vesztünk azon , hogy a héten minden nap este későn ért haza a férjem és mindig mondogatta h mennyire hiányzunk ezt nem csinálja így hosszú távon. Tegnap viszont hamarabb itthon volt (este 6) a kicsi minden nap 8 kor fürdik és utána alszik. Ezt az idő keretet is viszont a férjem telefon nyomkodással és a haverokkal való trécseléssel töltötte. Én ez idő alatt a gyerekkel voltam közben a vacsorát elkészítettem mert csak frissen szereti az ételt. Mikor megemlítettem hogy ez rosszul esik, mérges üvöltésbe kezdet hogy takarodjak el én dolgozni, ő pedig itthon marad. Neki nincs ideje barátnősdizni mint nekem. (Havonta 2x találkozom egy barátnőmmel akinek úgy szint kisbabája van)
Nem is teljesen ez az elmúlt hét tette be nekem a dolgot hanem az elmúlt 8 hónap végig így telt. Sosem pelenkáza, a múlthéten tűnt fel neki mikor véletlen együtt vettünk pelenkát hogy már nem 1 est visel hanem 4 est. Kettesben még nem volt vele egy percet sem. Egyszer 10 percet de csak mert nyugodtan aludt a szobájában a gyerek ő meg játszhatott a számító gépen.. és sorolhatnám még.
Szerintetek tényleg én vagyok a hibás h ő neki mint dolgozó félnek ezt felhoztam? Túl érzékeny lennék?
Gratulálok, jó helyre sikerült szülni...
Több barátnőm is akkoriban szült, mint én. Mindenhol alap volt, hogy 50-50 a beletett meló, még a szopis babáknál is, tápisoknál meg aztán főleg. A fürdetés meg mindenkinél apás program.
A helyedben keresnék bölcsit és mennék vissza dolgozni, hogy mielőbb szabaduljak ettől a herétől! Eddig is egyedül nevelted a gyereked, csak annyi változik, hogy a felnőtt apját már nem kell körülugrálnod.
Bizonyára az a legjobb hogy bölcsibe tegye🤦♀️
Nem vagy hibás kérdező, de ezt nem kellene tovább turnod. Hajlando normalis keretek között beszélgetni erről vagy akkor is hisztit csap?
Ha mar felajanlotta akkor mond h oke jovo honaptol o marad otthon a gyerekkel te meg solgozol...
Kivancsi vagyok h ha osszeirod mit csinalsz nap mint nap akkor o hany nap alatt dol ki?
En 3ra tippelek 🤣
Azért üvöltözött, mert tudja, hogy nem neki van igaza, de ha elég agresszívan mondja, majd megijedsz és elfogadod.
Ő csak lusta es nem akar a gyerekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!