Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kapuzárási pánik? Kinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapuzárási pánik? Kinél meddig tartott, miben nyilvánult meg, és hogy sikerült legyűrni, hogy ne ugorj ki a házasságodból miatta? Honnan lehet tudni, hogy valós gondolatok vagy csak kapuzárási pánik?

Figyelt kérdés

Vagy életközépi válság? Vagy depresszió? Vagy egyik sem, hanem tényleg elromlottak a dolgok?

Van itt aki átment ezen? Hogy derítetted ki, hogy mi is az amibe kerültél?

júl. 26. 16:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%

Értelek kérdező, de nem mindenki, én már kaptam mocskolódó privit, hogy milyen alja ember vagyok, meg sz... az életem.

Nyilván ha elválnék, könnyen találnék magamnak pasit. Szexre. Az elején biztos izgalmas is lenne. Aztán amikor jönnének a hétköznapok, akkor akar-e majd velem és a GYEREKEIMMEL lakni? Szerintem nem sok embernek a vágya más ember gyerekeivel együtt élni. Én sem hiszem, hogy bevállalnám.

Plusz hamar kiderülne, hogy az a másik ember sem biztos, hogy olyan tökéletes, mint amilyennek az első néhány randin tűnt.

Volt pl. egy plátói szerelmem a munkahelyen. Sokat beszélgettünk, és egyszer kijelentette, hogy ő feljelentette a szomszédot valami apró-cseprő dologért. Meg hogy ő biztos, hogy kötne házassági szerződést, ha házasodna.

Na, mondom, szép. Mi lett volna, ha miatta rúgok fel egy házasságot? Nehéz jó embert találni, és én viszont hosszú távon nem csak szexpartnert, hanem társat is szeretnék.

júl. 27. 20:24
 12/28 anonim ***** válasza:

11. Dehogy akarnának veletek lakni meg a hétköznapokban az igát húzni! Dugás, slicc fel aztán cső. A netes összeborulások azért olyan érdekesek, mert ott az ember kiírja magából a fájdalmát, amire pl. egy férfi csatlakozik hogy hát náluk is ez van. Tehát megvan a lényegi kapcsolódási pont. Majd erre rájön némi infó magáról, ami perszer hogy érdekes, hiszen a tudatalattink már vele képzeli el a hiányt megszűntetni. Ő az alany. Természetesen ez csak a fantáziájukban létezik, ott meg minden szép és jó. Valóságban sem külsőre, sem természetre nem lenne az igazi, ez meg hamar ki is szokott derülni.

A szex kérdés meg szeméttelep kategória. Van egy nő akire 100-200-500 pasi startolna rá a szélkakas minden irányából. Mintha a nő csak egy szemetesláda lenne, amibe minden arra járó beledobná a szemetét. Lehet hogy régen is ilyen volt a helyzet, csak akkor a pasiknak alig volt célpont, ma meg köszönhetően a netnek, több ezer ingyen numera lehetőség jön fel.

A nők részéről is már más a helyzet. Ha szexre hajtanak, akkor kizárólag csak a legminőségibb "termék" jöhet szóba, ezért van az hogy ügyeletes kanoknál előjegyzés van hogy melyik nőt mikor kell megdugni. Mivel csak szex, így a nőket az sem zavarja, ha ugyanaz a f*sz aznap már 4-5 nőben volt. Furán hangzik, de ez van, ilyenekről konkrétan tudok. Átlag Józsinak nem jut szexre nő, ezért is van annyi pasi aki meg van veszve a szexért.

Továbbmegyek, én sok nővel beszéltem privátba a gyk-n is. Kivétel nélkül az összes elmondta, hogy szeretőnek az álmai pasiját képzeli el, alább nem adja, az unalmas, átlagos az otthon várja. Ha nem jön a tökéletes, akkor vár, nem hajtja a tatár. Ellenben a pasik alig élnek túl egy napot is ha nincs szex. Pedig szerintem a pasik 80%-a nem hogy aznap, de még adott hónapban sem szexelnek. :D

júl. 28. 09:00
 13/28 anonim ***** válasza:

#12 Ahogy mondod!

Na jó, nem. Egyrészt nekem úgy unalmas most a házasságom, hogy álmaim netovábbja szerető volt a férjem. Egyszerűen most nincs időnk egymásra a hétköznapi hajtás miatt, amit a családi élet generált. Aztán utolért minket az életkorral együtt járó válság is. Régóta vagyunk együtt, ismerjük egymás minden sejtjét. Hiányzik az újdonság, viszont valahol meg a stabilitásba lehet kapaszkodni. Mélyponton az is erőt ad. Aztán az emberi természettel vele járnak a fellángolások is. Ha ez egyszerre jön össze, kis depresszióval, adott a káosz, amiről a kérdező beszél.

júl. 28. 10:11
 14/28 anonim ***** válasza:

13. Egyetértek, az én fogalmazásom egy picit nyers, de amiket leírtam az személyes tapasztalat volt. Ahogy te írtad, az jól össze van foglalva tömören, tetszik amiket írtál, magamra, vagyis magunkra ismertem benne. Már régóta kerestem egy szót amit nem találtam meg, ezt meg leírtad: STABILITÁS! Na ezért nem válik el sok ember, mert egy válás után elúszik a stabilitás, ami valljuk be, az egyik legfontosabb tényező egy ember életében. Nem a szex, nem a romantika, nem az izgalom, hanem a stabilitás. Baromi nehéz ezt elérni, biztos van sok olyan kapcsolat ahol szuper a szex, csak éppen a stabilitás hiánya fogja romba dönteni az egészet. Stabilitást kiépíteni és megtartani sokkal de sokkal nehezebb mint esténkét 5 pózban dugni egy fenomenálisat.

Ja, pontosan! A stabilitás és a család egysége miatt nem váltam el, és nem is fogok. Nem igazán hiszek a feltámadásban 45 felett, sőt, egyáltalán nem hiszek. Főleg a válás utáni pár éveben. Nem játszanám el a kisgyereket, akitől elvették a játékát, és utána már csak arra tud fókuszálni hogy minden áron visszaszerezze azt. A szex egy nagy semmi, az csak akkor ér valamit, ha az a megfelelő, STABIL emberrel történik. Nálam legalábbis ez így működik. Nehezen engedek közel magamhoz egy nőt, nagyon sok bizalmi dolog van ami nekem FONTOS. Mondom ezt férfiként! Én már valamit elértem az életben, és ez olyan ami alá nem adom. Nem a pénzre vagy az egzisztenciára gondoltam, hanem arra az emberi minőségre, amit kölcsönösen működtteni tudnék egy új nővel. Szóval az nekem nagyon gyenge lenne, hogy húúúú, van egy új nőm, akivel lehetne dugni. Elhiszem hogy sokaknál ez már a dolgok non-plus ultrája, de én pont nem ilyen vagyok. :)

júl. 28. 10:24
 15/28 anonim ***** válasza:

#14 Azt a mindenit! Ez szép volt!

Főleg azon döbbentem le, hogy nehezen engedek közel magamhoz egy nőt...

Most már tudom, hogy ilyen férfiaknál is van, köszönöm szépen! Hasonlítunk!

júl. 28. 10:32
 16/28 anonim ***** válasza:

15. Sajnos nekem a gyk egy olyan drog, amire mindig visszatérek, pedig nagyon rossz hatással van rám, mert mindent magamra veszek! Erre van valami ötleted? Itt olyan szinten gyalázzák a férfiakat hogy döbbenet, el sem akarom hinni hogy léteznek ilyenek. Persze hogy magamra veszem, főleg amikor bármelyik válaszomra azt kapom hogy ezekhez hasonló vagyok. Áááá, nem vagyok komplett, főleg hogy idd cseszem fel az agyam házas emberként, akinek kilométerekre messzire kellene lenni ettől a helytől.

Tényleg nem vagyok komplett, vagy nem vagyok való a férfiak közé. Csak mondom, hogy rengeteg lehetőségem lett volna, szó szerint bomba nőkkel lenni, volt aki már le is vetkőzött nekem, de én elutasítottam. Ez van, nekem ha egy nő nincs itt "bent", akkor nem működik a dolog. Mivel házas vagyok, így nem igazán tud egy "nő" bent lenni, mert foglalt a hely. Ez a kor szelleme szerint ultra gáz és papucs, de nekem gyerekkorom óta vannak elveim, amihez tartom magam. Fura vagy nem, de ezek adják meg a stabilitás alapjait, a növekedését, és a jövőmét. Nem panaszkodok, ha újra születnék is így csinálnám! Annak örülök ha egy nő is így gondolkozik, főleg ha tartja is magát ehhez, nem pedig csak beszél róla. Kizárólag a tettek minősítenek, beszélni mindenki beszélhet bármiről! :)

júl. 28. 10:44
 17/28 anonim ***** válasza:
#16 Sőt, továbbmegyek, érezhet is akármit, a tettei számítanak.
júl. 28. 11:02
 18/28 anonim ***** válasza:

12."Kivétel nélkül az összes elmondta, hogy szeretőnek az álmai pasiját képzeli el, alább nem adja, az unalmas, átlagos az otthon várja. "

De most ezen te fel vagy háborodva? Szerintem teljesen jogos. Miért kockáztassam a házasságom egy kövér, kopasz, igénytelen pasiért, csak azért, mert neki nákja van? Ha már félrelépnék, csak olyannal lépnék félre, aki minimum jobban néz ki, mint a férjem.

Abban igazad van, hogy kevés az ilyen pasi, és ha 40 évesen még egyedül van, akkor ez az ő döntése volt, tehát olyan sokat nem is várhatok tőle én sem. Ezért voltaképpen nem is foglalkoztat a félrelépés gondolata.

júl. 28. 14:02
 19/28 anonim ***** válasza:

18. Én nem azért írtam mert igazságtalan, hanem azért, mert itt sok nő azon vergődik, hogy minden férfi szemét, meg mindegyik félrelép vagy szeretőt tart! Könyörgöm! A csutfasz semmirekellő férje honnan szedne fel új nőt vagy szeretőt??? Még egy aránylag jó pasi aki elhatározza hogy szeretőzni akar, az is 98% hogy nem fog találni , ha nem feltűnően jó pasi. Én is azt mondtam mindig, hogy a szeretőzés a legmagasabb foka a férfi-nő kapcsolatnak, ugyanis ott egyesül a mindent elsöprő szexuális vonzalom, és ott ki van zárva mindenféle külső zavaró tényező. Kapcsolatra jó egy átlagos férfi is egy nőnek, elvannak, biztonság, gyerekek, unalmas élet. A szerető a legmagasabb státusz amibe egy férfi kerülhet. Azért mondtam férfit, mert a nő választ. Nem a férfi fogja eldönteni hogy ki lesz a szerencsés, hanem a nő. A férfi max akkor dönthet, ha kiemelkedően vonzó, és naponta 5 nő dobja fel magát neki. Ilyen meg nagyon-nagyon kevés van.

Ha egy férfi csak átlagos külsejű, otthon nincs szex, szeretőt akarna, akkor ő már az elején el is bukta. Online térben meg még röhejessé is teszi önmagát. Még egy aránylag jó pasi sem rúg labdába, mert a felhozatal miatt kiesik a szórásból. Amíg egy férfi bevállal(na) szexre átlagon aluli nőt, addig egy nő naná hogy az Adonisz vagy senki alapon működik. Ha már kockázat, érje meg a dolog!

júl. 28. 16:10
 20/28 A kérdező kommentje:
10. Itt a kérdés alatt nem írnád meg?
júl. 29. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!