Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szereted férjed miért nem akarsz vele szexelni?
Mert ugyanúgy, ahogy a férfiak is megunhatják a nőt, a nő is megunhatja a férfit.
Szeretem, meg jó férj, de orgazmusom sincs vele, meg tényleg uncsi.
Nők még előbb rá is unnak a férfira, csak valahogy a férfiak azt gondolják, hogy az asszonynak mindig készen kell erre állni.
Voltaképp biológiailag természetes, hogy amikor már nem akarnak több gyereket, a nő már nem kívánja a szexet.
De amikor felvetem, hogy esetleg a férfinak is kéne tenni, hogy a nőnek visszajöjjön a kedve, pl. adnia magára, kényeztetni a nőt, vagy romantikus helyekre vinnie, mint az elején, akkor a GYIK férfiközössége felháborodik, hogy ő hozza haza a pénzt, az miért nem elég?!
17. Ennek a gyerekvállaláshoz nem nagyon van köze.
Szexelnék én szívesen, de nem a férjemmel, viszont több gyereket semmiképp nem szeretnék.
Azért meg hiába tenne, hogy visszajöjjön a kedvem, mert már késő. Előbb kellett volna, tudta jól, hogy kellene a romantika, meg azt is, hogy nekem nem elég egy álló farok látványa ahhoz, hogy felizguljak🤷♀️
Amit a kapcsolat elején nyújtott, azt kellett volna folyamatosan fenntartania, akkor a mai napig lenne hozzá kedvem.
Foglalkozni kell a párkapcsolattal, fejleszteni kell. Persze, hogy elmúlik a nagy szerelem (hormonálisan), beüt a megszokás, sok a konfliktus – de mégiscsak foglalkozni kellene egymással ahhoz, hogy a házasság fennmaradjon.
Inkább azt kellene megkérdezni a fenti nőktől, hogy nem éreznek-e késztetést a házasságuk fenntartására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!