Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos érv az egy férfitől hogy azért nem akar megházasodni mert hogy minek ha úgyis elválik, így felesleges?
Amennyiben az elvalt fel ismerkedik valakivel, es vilagosan kozli az illetovel, hogy nem akar ujrahazasodni, az teljesen rendben van. Nem hitegeti, nem altatja. Ellenben ha igerget, huzza nyuzza a temat, remenyt kelt a masikban, majd x ev utan kozli, hogy amugy o nem fog hozzamenni senkihez/elvenni senkit, na az paraszt dolog.
Ferjem masodik felesege vagyok, ha az ismerkedeskor azt mondja, nem fog ujrahazasodni, oke, o ment volna balra, en meg jobbra.
Ahogy érzi. Nekem van több olyan ismerősöm is, aki nem hajlandó házasodni, és évek óta együtt van a barátnőjével, van ahol gyerek is van. Az ő dolguk.
Mondjuk én nem értem, de ahogy ő gondolja.
Igen, a 14-esnek igaza van. Nekem is mindig az jut eszembe, ha olyan őrülten szerelmes lenne, vagy azt érezné, hogy megtalálta élete párját, akkor házasodna.
Szerintem egy nőnek ha az az álma, hogy ő menyasszony szeretne lenni, meg gyerekeket akar, akkor egy férfinak nincs joga ezt elvenni tőle. Ha szeretné megadná neki. A férjem nekem azt mondta, hogy nem látja semmi értelmét a házasságnak, de elvett, mert tudja, hogy nekem ez fontos.
Én biztos szakítottam volna vele, ha pár év után nem vesz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!