Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza házasságban normális?
2 éve vagyunk házasok, de már a kezdetben külön voltunk anyagilag. Van egy közös számla ahová mindketten a fizetesunk felét tesszük, a többit pedig felretesszuk. Ha valamit szeretnék, azt a saját számlámról fizetem (ruhák, kávézó, stb) a probléma az, hogy a közös számlán lévő pénz jóformán csak arra elég, hogy a kötelező számlákat fizessuk meg a havi kaja bevásárlás stb. A férjem panaszkodik, hogy a számlánk majdnem 0-an van és többet kellene spórolni (ez csak a fizunk fele a többihez nincs nyulva) már mondtam neki, hogy ha az összes pénzünket egye tennénk akkor nem lenne ez a probléma. De ő nem hajlandó mert fél hogy elkoltom a pénzt és nem tudok gazdálkodni megfelelően.
Ez indokolatlan, mert mindig is volt felretett pénzem, és sosem voltam mínuszban.
Már annyira megelégedett, hogy úgy tervezem teljesen külön megyek anyagilag és csak a számlák felére küldöm neki at a pénzt. Mindenbe bele szól, hogy mit és hogyan koltok, ha a saját penzembol vásárolok az már óriási baj, mert nem vagyok képes felretenni. Most könyörögtem ki hogy vegyünk egy normális matracot mert mar fájt a hátam azon ami volt, de abból is tragédiát csinált mert most hitelre kellett meglenni, holott én atutaltam neki a matrac felét neki csak ki kellett volna pótolni.
Mindig vita van az anyagiakat, pedig nem állunk rosszul... nem szórjuk a pénzt, nem élünk nagylabon, de ő hisztizik mert szerinte kevés a pénz és azt is invesztalni kellene és abba is bele köt hogy ha én el akarom költeni az én saját reszemet... holott én is befektetek, van takarékom is, és a folyoszamlamon is mindig van extra koltopenz.
Ez a hozzaallas nem normális egy házasságban, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!