Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Külön kassza házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kassza házasságban normális?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk házasok, de már a kezdetben külön voltunk anyagilag. Van egy közös számla ahová mindketten a fizetesunk felét tesszük, a többit pedig felretesszuk. Ha valamit szeretnék, azt a saját számlámról fizetem (ruhák, kávézó, stb) a probléma az, hogy a közös számlán lévő pénz jóformán csak arra elég, hogy a kötelező számlákat fizessuk meg a havi kaja bevásárlás stb. A férjem panaszkodik, hogy a számlánk majdnem 0-an van és többet kellene spórolni (ez csak a fizunk fele a többihez nincs nyulva) már mondtam neki, hogy ha az összes pénzünket egye tennénk akkor nem lenne ez a probléma. De ő nem hajlandó mert fél hogy elkoltom a pénzt és nem tudok gazdálkodni megfelelően.

Ez indokolatlan, mert mindig is volt felretett pénzem, és sosem voltam mínuszban.

Már annyira megelégedett, hogy úgy tervezem teljesen külön megyek anyagilag és csak a számlák felére küldöm neki at a pénzt. Mindenbe bele szól, hogy mit és hogyan koltok, ha a saját penzembol vásárolok az már óriási baj, mert nem vagyok képes felretenni. Most könyörögtem ki hogy vegyünk egy normális matracot mert mar fájt a hátam azon ami volt, de abból is tragédiát csinált mert most hitelre kellett meglenni, holott én atutaltam neki a matrac felét neki csak ki kellett volna pótolni.

Mindig vita van az anyagiakat, pedig nem állunk rosszul... nem szórjuk a pénzt, nem élünk nagylabon, de ő hisztizik mert szerinte kevés a pénz és azt is invesztalni kellene és abba is bele köt hogy ha én el akarom költeni az én saját reszemet... holott én is befektetek, van takarékom is, és a folyoszamlamon is mindig van extra koltopenz.

Ez a hozzaallas nem normális egy házasságban, igaz?

2024. jún. 11. 10:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
18# Pasinak sosincs igaza. Pasi örül hogy valaki szétteszi neki nemhogy még elvárásokkal jöjön
2024. jún. 11. 12:10
 22/23 anonim ***** válasza:
Én sem úgy képzeltem,hogy félig közös, félig egyéni lesz a kassza. Nálunk én vagyok a nő és a férjem az aki imád vásárolni, költekezni. Amíg közös kasszán voltunk mindig elfogyott a pénz hónap vége elött. Amióta a kiadásokat felezzük a többi saját, azóta nekem mindig van ő meg a gyerekünktől kéreget kölcsön.
2024. jún. 16. 14:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Válj el.
2024. jún. 16. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!