Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső jelből lehet sejteni vagy tudni, hogy egy férj-feleség között már nem működik a kémia? Mi utalhat erre egy kívülálló számára?
Pl már nem fogják egymás kezét. De fordítva már nem feltétlenül igaz, mert mi még fogtuk a férjemmel sokáig mikor már rég nem kívántam. Megszokásból, gépiesen. Mert mindig megmarkota a kezem.
Sokszor vannak külön, bár ez sem feltétlen "jel". Akik meg mindenhova együtt mennek, simán társfüggők is lehetnek.
Még a flörtölgetés sem azt bizonyítja hogy egymással már nincs kémia, bár az én esetemben így volt.
Szóval biztosra nem lehet tudni, esetleg ha közeli barátja vagy a házaspárnak.
Nincs szerintem konkrét jele. Én pl sokkal figyelmesebb, rámenősebb tudok lenni a férjem felé, ha vam "publikum", mint amúgy a hétköznapi életben.
Viszont a sima hétköznapok során is érzékelem, hogy van ugyan kémia kettőnk között (különben hogy lenne két gyerekünk), de van akivel még több lenne, persze ha átadnám magam annak a dolognak, de van ok, amiért nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!