Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerelmi háromszög esetén a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög esetén a családotokat választanátok vagy a szerelmeteket?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve tart ez a dráma. Beleszerettem valakibe, egy olyan nőbe, akivel lelkitársak vagyunk, teljesen összepasszolunk.Otthon elmondtam már az elején, feleségem először kiborult, de azóta támogatóan viselkedik, biztosított arról, hogy szeret. Én is szeretem még, de nem úgy, mint a másikat, máshogy... A másik nő iránt nagyon intenzívek ezek az érzelmek. Teljesen beleszerettem, nem tudom kiverni a fejemből.

Van 2 gyönyörű gyerekünk, akiket nagyon szeretek.

A mindennapok jól működnek, szép életünk lehetne a családdal.

Az igaz, hogy voltak veszekedések, de most ezek visszaszorultak. Ez egy krízishelyzet, tudom.

Nem akarom szétrombolni a családom, de egyszerűen a másik oldalon az érzéstől sem tudok szabadulni! Viszonzott ez a szerelem.

Azt hittem, hogy közel 1 év elegendő lesz ahhoz, hogy leépüljenek az érzések ha nem tartunk fenn viszonyt, de úgy tűnik mégsem elég. :(

Beleőrülök, nem tudom, mitévő legyek.

Elsősorban olyan emberektől várok választ, akik átéltek már hasonlót!

2024. jún. 6. 11:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%

Én nem vagyok ilyen helyzetben, mint te. Szóval, mint kívülálló válaszolok.

Önző lennék, és azt választanám, ami nekem jó. A másik csajt.

A gyerekek miatt feleslegesnek tartanám abban a házasságban maradni, mert nekik sem jó, ha azt látják, hogy anyuka és apuka nem szereti egymást, vagy csak megjátsszák a szeretetet.

Tehát a szerelmet választanám.

A feleséged viszont eléggé gyenge jellemű ember lehet, ha ennek ellenére, ami történik, még nem akar elhagyni. Őt csak azért sajnálnám, mert ilyen mentalitással, mások őt feltelehtően ki fogják használni.

2024. jún. 6. 12:05
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

Ja, és nem is éltem át hasonlót.

#1 voltam

2024. jún. 6. 12:07
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Én sem voltam ilyesmiben, de válnék. A gyerekeid szeretheted ugyanúgy. Lehetsz velük, nevelheted. Amit most csináltok a feleségeddel sokkal jobban árt nekik mintha elválnátok. Abban nőnek fel, hogy nem szereted az anyjukat és ő egy lábtörlő. Át fogják venni a mintát.
2024. jún. 6. 12:24
 4/17 anonim ***** válasza:
49%

Én biztos, hogy nem válnék. Egyszer el fog múlni, ha teszel érte, és nem kapaszkodsz az érzésbe. Gondolod, ha összejössz ezzel a nővel, az garancia lesz, hogy nem szeretsz bele majd egy harmadikba? És akkor azokat a gyerekeket is elhagyod, mert mindig mész a szíved után? Vegyél erőt magadon, döntsd el, hogy a feleségedet fogod szeretni, és ne engedd meg magadnak azt a luxust, hogy máson járjon az eszed.

Nem teljesen ilyen helyzetben voltam, mert inkább csak plátói volt a szerelem, nem mondtuk ki, csak sejtem, hogy viszonzott volt. Nem is szerelem, inkább csak fellángolás. És nem, nem az idő múlasztja el, hanem te, fejben. Igenis lehet ennyire irányítani a gondolatokat. A szeretet pedig döntés, nem megjátszani kell, hanem akarni kell szeretni a feleséged, és keményen dolgozni a kapcsolatotokért.

2024. jún. 6. 12:52
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Én válnék szintén.

A házasság már nem az igazi és így a családi élet sem. Ha ő tényleg a "lelkitársad" akkor sokáig együtt lesztek szerelemben, szeretetben és nem fogtok kifelé nézegetni.

Csak szenvedtek a nejeddel együtt. Nem szeretitek egymást, a gyerekek miatt nem váltok.

Ha szeretnétek egymást hidd el a "lelkitársad" nem jött volna képbe!

2024. jún. 6. 12:56
 6/17 anonim ***** válasza:
43%
Pont ebben a helyzetben vagyok csak nőként. Még tipródom.
2024. jún. 6. 13:29
 7/17 anonim ***** válasza:
41%

A négyessel értek egyet.

Természetesen a családot választanám.

A szerelem elmúlik, megcsendesedik, elmúlik a kapuzárás és rájössz, hogy mit dobtál volna el.

Azt hiszed, hogy a nagy összepasszolás megmaradna a hétköznapokban és a mindennapokban is?

A család sokkal fontosabb. Nem véletlen lettek valaha egy család.

2024. jún. 6. 16:35
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

Ez egy illúzió érzelem valószínű. Az elérhetetlent kergeted. Ha a másik nővel lennél, lehullana a lepel a hétköznapok szürkeségében. Nem is túl soká. Utána meg se család, se nő.

Nehéz helyzet. Én megéltem hasonlót és kiléptem. Rossz döntés volt.

2024. jún. 6. 18:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem lenne ilyen problémád, mert a feleséged helyében a vallomás másnapján elváltam volna.

Bocs, kell a fenének, hogy harmadik kerék legyek :D

A feleséged idióta, amiért még veled van.

2024. jún. 6. 23:21
 10/17 anonim ***** válasza:
25%

A ferjem megengedte, hogy helyette valaszoljak. Megprobalom roviden.

6 eves kapcsolat, 5 eves kisfiu, 3 ev hazassag. Evek ota csak mint ket lakotars, kirakathazassag, kisebb kikacsintgatasok, flortok masokkal, de konkret fizikai megcsalas sosem volt.

Aztan jottem en, szinten szar kapcsolatbol. Munkahelyi ismeretseg, novembertol januarig kb ket szot valtottunk, januar-februar munkahelyi kavezgatasok, beszelgetesek; nem kulon, felrevonulva, hanem ugyanugy mint masokkal.

Marcius kozepen osszeroffenes nehany munkatarssal, buli, tanc (szinten masok elott, semmi osszeolelkezes es csok sem) aztan kiderult, hogy engem el fognak bocsatani, mert jott a covid. Marcius vegen munkahelyen kivul elcsattant egy csok, en par nappal kesobb elkoltoztem az exemtol, o egy honapon belul a volt felesegetol, es azota vagyunk egyutt.

2020 aprilis vege ota, a 3. evfordulon hazasodtunk es augusztusban erkezik a kislanyunk. Szoval nalunk nem volt ez a klasszikus, szokasos szeretos-felrekuros-titkostalalkozos sztori (covid eleje, nem is lehetett volna megoldani). Nekunk bejott, hogy a szerelmet valasztottuk. Ha fel ev mulva vege, akkor is megerte.

2024. jún. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!