Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérgesek lennétek egy idő után a párotokra, ha minden kis náthával otthon maradna?
Figyelt kérdés
jún. 3. 11:38
21/31 anonim válasza:
20 teljesen mindegy a biológia, ha én lázas vagyok én is sz.rul érzem magam, ennyi. Sok nőnek is jól esne a pihenés, hidd el. De mindegy, nem erről szólt a kérdés hanem arról hogy miért bacca a csaj agyát hogy a pasija nem megy be dolgozni..
22/31 anonim válasza:
Ha a férjem kolléganője otthon maradt volna a kis náthájával, akkor a férjem nem lenne beteg. Fáj a torka, az izületei és nem érzi magát jól. De mivel a munkája idény munka, menni kell, mert szrul állunk anyagilag. Szóval ja, aki beteg az maradjon otthon. Idő kérdése, hogy a 2 éves gyerekünk mikor fogja elkapni és lehet kínlódni vele is. Miért? Mert a titkárnő meg akarta váltani a világot.
24/31 anonim válasza:
22.
A többség nem ezért megy be betegen, hanem mert a táppénz egy rakás szart nem ér, kb. éhenhalásra való, tényleg csak az éljen vele, aki már nem tud felkelni.
25/31 anonim válasza:
24, oke csak így elkapja más, mwg annak a családja. És mehetnek ők táppénre, meg költhetnek gyógyszerre.
26/31 anonim válasza:
Ilyen nyápic ember nem lenne a párom, kezdjük ott.
28/31 anonim válasza:
Mégis miért zavarna?
Őszintén szólva nálunk könnyít is az életen ha egyikünk beteg (de nem súlyosan), mert akkor home office / táppénz mellett meg tud csinálni otthon ezt-azt mire a másik hazaér.
Szóval az ilyesmi szituáció számomra vagy semleges vagy pozitív.
29/31 anonim válasza:
Te amúgy nem dolgozol minden kérdés alatt osztod a népet s hajtasz a negatív troll százalékra?
Kérdésre:
Egyszerűen el van kényeztetve a srác. Ha alapból nincs semmilyen komolyabb tartós betegsége ami miatt extrán kéne vigyáznia akkor ez vagy pedig utálja a munkáját.
30/31 A kérdező kommentje:
22 most marha őszintén nemcsak engem érdekel: Ha ennyire kell a pénz nektek (amivel a mai világban semmi gondom nincs) akkor lehet hogy a titkárnőnek is kellett a pénz azért ment be betegen?! :)
jún. 4. 08:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!