Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hü*ye ha ez rosszul esett vagy mást is elgondolkodtatna?
Figyelt kérdés
Nyáron Olaszba mennénk kirándulni, nézegettük a térképen a látnivalókat, mit nézzünk majd meg. Szokásunkká vált külföldön ilyenkor nudista strandra is menni, nagyon jó kikapcsolódás, relax volt eddig, most is néztük lesznek-e ilyen helyek.
Aztán feljött egy hasonló klub, az első képen három pucér lány fogdosta egymást a medence szélén (szwinger fèle klub lehetett) ő pedig rögtön rávágta, hogy ‘ hú na ide menjünk’. Először elnevettem de azóta a fejemben van, kissé szorongó érzéssel, hogy ő ennyire vágyna pucér nőket bámulgatni és felcsillant a szeme, hogy oda kell menni.
Ez másnak is rosszul esne vagy túlreagálom? 27n
2024. jún. 2. 17:22
11/15 anonim válasza:
Mintha mi, csajok sosem néznénk meg egy jóképű, kigyúrt pasit... Hagyjuk már az álszentkedést.
12/15 anonim válasza:
Megnézünk, de nem tudatjuk szándékosan a párunkkal hogy azért akarunk ebbe a klubba menni mert meztelen nőkkel hirdették. Itt meg egyértelmű. Na de mindegy, mindenkinek más az ingerküszöbe, a lényeg hogy megtaláljuk magunk mellé a megfelelő társat:-)
13/15 anonim válasza:
Hát az én kapcsolatomba lazán belefér. Nem vagyunk mimózák a pasimmal.
14/15 anonim válasza:
Az lenne az igazi, ha ráéreznénk a kapcsolatukban, mi az ami rosszul esik a párunknak, függetlenül a nemtől, és azt tiszteletben tartanánk. A parod nem látta rajtad, hogy nem őszinte a nevetésed? Valószínű, nem szánta bántónak, az önbizalmad nem 100%os,de én utólag, higgadtan elmondanám neki, hogy rosszul esett, valószínű eszébe se jutott. Egyébként nekem is rosszul esne, de én már szólnék érte, mert többet érek magamnak, mint a tiprodás.
15/15 anonim válasza:
Én ezt egy egybites poénnak élném meg össz-vissz... azért ha olyan típus, hogy erre vágyik, az más kontextusban is kiderült volna már a kapcsolatban, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!