Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én vagyok a hü*ye ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hü*ye ha ez rosszul esett vagy mást is elgondolkodtatna?

Figyelt kérdés

Nyáron Olaszba mennénk kirándulni, nézegettük a térképen a látnivalókat, mit nézzünk majd meg. Szokásunkká vált külföldön ilyenkor nudista strandra is menni, nagyon jó kikapcsolódás, relax volt eddig, most is néztük lesznek-e ilyen helyek.

Aztán feljött egy hasonló klub, az első képen három pucér lány fogdosta egymást a medence szélén (szwinger fèle klub lehetett) ő pedig rögtön rávágta, hogy ‘ hú na ide menjünk’. Először elnevettem de azóta a fejemben van, kissé szorongó érzéssel, hogy ő ennyire vágyna pucér nőket bámulgatni és felcsillant a szeme, hogy oda kell menni.

Ez másnak is rosszul esne vagy túlreagálom? 27n

2024. jún. 2. 17:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerinted miért szeretett nudista strandra járni eleve? :D
2024. jún. 2. 17:30
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

Túlreagálod... Ez olyan, mint amikor egy vizilabda meccs plakátjára mutattam (sok kigyúrt fürdőruhás férfi) és azt mondtam a pasimnak, hogy menjünk el. Nevettünk és kész, nem kell ennyire mellre szívni ezeket.

Ha meg a kapcsolatotokba nem fér bele a csípkelődés, akkor kérd meg rá, hogy legközelebb hamyagolja.

3/15 anonim ***** válasza:
18%
Ez az, amit nőként le kell nyelni, ha pasival vagy kapcsolatban. Mindig van nálad jobb, a faszi mindig másra vágyik, veled csak van, mert beléd dughatja.
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat!

Nudi strandon legtöbbször idősek voltak, vagy nagyon távol pihent mindenki az emberektől, sokat nem látott olyasmit 😅 meg volt hogy csak ketten mentünk sziklás részre ahol nem voltak mások szóval nem hiszem, hogy ez volt a célja vele.

3. Még erre is gondoltam, hogy hiába élek ábrándokba, ő is férfiból van… és hiába esik rosszul, ezt el kellene fogadnom? Csak nehéz nem arra is gondolni egyúttal hogy nem vagyok elég, vagy tényleg engem szeret-e.

2024. jún. 2. 17:56
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Vagy elfogadod és megpróbálod eltemetni mélyre, vagy maradsz egyedül. Erre jönnek rá egyre többen.
2024. jún. 2. 17:59
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Csak volt egy pikáns vicce, nem kell túlgondolni. 🙄
2024. jún. 2. 18:07
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Ez csak egy poén.
2024. jún. 2. 18:08
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Inkább az önbecsülésed hiányán pörögnél ennyit, mint egy ilyen gyök 2 elszóláson.
2024. jún. 2. 18:14
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
Na látod, ezek felettem eltemették magukban, hogy ilyenek a pasik, és mondogatják, hogy csak vicc csak vicc... másként maradnak egyedül. Kinek mi éri meg.
2024. jún. 2. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

9

Nem a pasik ilyenek, hanem az emberek. Néha viccelnek. Nézz utána wikipédián a Humor című szócikknek.

2024. jún. 2. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!