Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hü*ye ha ez rosszul esett vagy mást is elgondolkodtatna?
Nyáron Olaszba mennénk kirándulni, nézegettük a térképen a látnivalókat, mit nézzünk majd meg. Szokásunkká vált külföldön ilyenkor nudista strandra is menni, nagyon jó kikapcsolódás, relax volt eddig, most is néztük lesznek-e ilyen helyek.
Aztán feljött egy hasonló klub, az első képen három pucér lány fogdosta egymást a medence szélén (szwinger fèle klub lehetett) ő pedig rögtön rávágta, hogy ‘ hú na ide menjünk’. Először elnevettem de azóta a fejemben van, kissé szorongó érzéssel, hogy ő ennyire vágyna pucér nőket bámulgatni és felcsillant a szeme, hogy oda kell menni.
Ez másnak is rosszul esne vagy túlreagálom? 27n
Túlreagálod... Ez olyan, mint amikor egy vizilabda meccs plakátjára mutattam (sok kigyúrt fürdőruhás férfi) és azt mondtam a pasimnak, hogy menjünk el. Nevettünk és kész, nem kell ennyire mellre szívni ezeket.
Ha meg a kapcsolatotokba nem fér bele a csípkelődés, akkor kérd meg rá, hogy legközelebb hamyagolja.
Köszi a vàlaszokat!
Nudi strandon legtöbbször idősek voltak, vagy nagyon távol pihent mindenki az emberektől, sokat nem látott olyasmit 😅 meg volt hogy csak ketten mentünk sziklás részre ahol nem voltak mások szóval nem hiszem, hogy ez volt a célja vele.
3. Még erre is gondoltam, hogy hiába élek ábrándokba, ő is férfiból van… és hiába esik rosszul, ezt el kellene fogadnom? Csak nehéz nem arra is gondolni egyúttal hogy nem vagyok elég, vagy tényleg engem szeret-e.
9
Nem a pasik ilyenek, hanem az emberek. Néha viccelnek. Nézz utána wikipédián a Humor című szócikknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!