Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolat ez? Most csak számomra elgondolkodtató
ez?
Figyelt kérdés
Egy pár vagyunk 2 hónapja. Most lett a páromnak egy bírósági ügye, ami eléggé elvonta a figyelmét. Az utóbbi pár napban alig beszéltünk, állítása szerint azért, mert semmi másra nem tud gondolni csak erre az ügyre. Oké, tiszteletben tartottam, nem zargattam. Tegnap volt a tárgyalási nap. Egész nap aggódtam érte, de nem írtam, nehogy zavarjam.Este végül írtam neki, hogy jó hírek? Erre írja, hogy minden megoldódott mindenféle probléma nélkül. Mondtam neki, hogy ne haragudj, de ezt a nap folyamán nem lehetett volna megírni vsgy tárgyalás után felhívni? 1 perc egy ilyen üzen vagy telefon.... Erre azt mondja, hogy az utóbbi 48 órában 2 órát aludt. (Persze a történteim nézegetése belefért neki...) Ez lenne hát az indok. Komolyan ha ilyen dolgokat nem oszt meg velem, akkor mi vár ránk a jövőben? Vagy én ezt most túlreagálom?
Neked sokkal fontosabb és komolyabb ez a kapcsolat, mint neki.
2023. márc. 8. 10:50
2/15 anonim válasza:
Felejtős. Ha közel érezne magához, akkor az eredmény kihirdetése után, amint lehetősége van egy 2 eprces hívásra, felhívott volna.
2023. márc. 8. 11:12
3/15 anonim válasza:
Örülj neki hogy a párodnak sikerült bebizonyítania a bíróságon hogy az előző felesége csak véletlenül szúrta meg magát 32-szer mikor megbotlott a lépcsőn. De így már tudod hogy igazatt mondott és (már) nem nős.
2023. márc. 8. 11:15
4/15 anonim válasza:
Faradt volt. Ertsd meg. Ne akadj ki ezen.
N/40
2023. márc. 8. 11:18
5/15 anonim válasza:
Faradt volt, oke. De 1 perc valasz adasra siman belefert volna az ugye utan. Ez toxikus magatartas, sotet pszichologia gyakorlasa, kerulendo.
2023. márc. 8. 11:23
6/15 anonim válasza:
"Milyen kapcsolat ez? "
Ez semmilyen.
"Este végül írtam neki, hogy jó hírek? Erre írja, hogy minden megoldódott mindenféle probléma nélkül."
Egyből tudott válaszolni. Magától nem etesztett volna meg egy üzenetet, hogy "minden rendben, ne aggódj"
Te meg ott szét idegeskedted az agyad.
Egy szál törődés nincs. 1 perce mindenkinek van felhívom a szerelmem, hogy elmondjam mi volt.
Figyelj sztem ne írj neki, ő sem fog elhiheted. Aztán felejtsétek el egymást, mert ez nem kapcsolat.
2023. márc. 8. 11:41
7/15 anonim válasza:
*eresztett
2023. márc. 8. 11:42
8/15 A kérdező kommentje:
Most beszéltünk. Annyi volt a magyarázat, hogy csak egyedül akart lenni. Hát sztm ez egy párkapcsolatban nem így működik...
2023. márc. 8. 15:18
9/15 anonim válasza:
Én hagynám is egyedül a továbbiakra is.
2023. márc. 8. 15:47
10/15 anonim válasza:
Kérdező te ebben a kapcsolatban egyedül vagy. Az nem kapcsolat, hogy arra vársz, hogy a másik mikor dob oda egy kis törődés morzsácskát.
Úgy leszrta a fejed mint annak a rendje.
Keress egyenlő adok kapok kapcsolatot. Ezt meg hagyjad, had legyen magának, ha egyedül akar lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!