Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kapcsolat ez? Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kapcsolat ez? Most csak számomra elgondolkodtató ez?

Figyelt kérdés
Egy pár vagyunk 2 hónapja. Most lett a páromnak egy bírósági ügye, ami eléggé elvonta a figyelmét. Az utóbbi pár napban alig beszéltünk, állítása szerint azért, mert semmi másra nem tud gondolni csak erre az ügyre. Oké, tiszteletben tartottam, nem zargattam. Tegnap volt a tárgyalási nap. Egész nap aggódtam érte, de nem írtam, nehogy zavarjam.Este végül írtam neki, hogy jó hírek? Erre írja, hogy minden megoldódott mindenféle probléma nélkül. Mondtam neki, hogy ne haragudj, de ezt a nap folyamán nem lehetett volna megírni vsgy tárgyalás után felhívni? 1 perc egy ilyen üzen vagy telefon.... Erre azt mondja, hogy az utóbbi 48 órában 2 órát aludt. (Persze a történteim nézegetése belefért neki...) Ez lenne hát az indok. Komolyan ha ilyen dolgokat nem oszt meg velem, akkor mi vár ránk a jövőben? Vagy én ezt most túlreagálom?

2023. márc. 8. 10:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

Nem ismerjük őt.

Vannak emberek,akik ha lelki mélyponton vannak,magukba zárkóznak.Lehet,hogy tényleg egyedül szeretett volna maradni a gondolataival ebben a nehéz időszakban,van,aki így dolgozza fel és kell neki pár nap.Ha amúgy jó a kapcsolat és rendszeresen keresni szokott, egy ilyen esetből önmagában nem vonnék le messzemenő következtetéseket.Talán még akkor sem,ha néha-néha kimarad a kommunikáció,léteznek ilyen emberek,ilyen helyzetek,nem vagyunk egyformák.

Persze az megint más,ha rendszeresen nem érzed őt őszintének,nyitottnak veled szemben,annak oka van minden bizonnyal.

2023. márc. 8. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Azért ha fontos lennél neki, biztos írt volna, mert tudhatta hogy izgultál érte. Még ha magábazárkózó ilyenkor akkor is.
2023. márc. 8. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

"Vannak emberek,akik ha lelki mélyponton vannak,magukba zárkóznak.Lehet,hogy tényleg egyedül szeretett volna maradni a gondolataival"

Persze ez mind szép és jó. De egy olyan nagy volumenű dolog, mint egy tárgyalás után nem lehetett volna csak annyit jelezni, hogy megoldódott és, ha kicsit rendbe szedtem magam talizunk vagy valami ilyesmi?? Ez tényleg ilyen k*rva nagy kérés lenne? Hogy a másik is megnyugodjon, ez csak pár perc lett volna. Ha a kérdező nem ír neki, akkor ki tudja mikor írt volna. Ez nem helyénvaló.

2023. márc. 8. 23:25
 14/15 anonim ***** válasza:
19%

2 hónap semmi.

Mondtam neki, hogy ne haragudj, de ezt a nap folyamán nem lehetett volna megírni vsgy tárgyalás után felhívni? - Miért kéred számon rajta utólag? Nem viselkedsz megértően.

2023. márc. 9. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:
64%

Hálaistennek a hapsi meg sehogy sem viselkedik, nemhogy megértően, mert a tárgyalás előtt még, utána már nincs ereje írni. Egyem meg. Biztos remegett a keze.

Szrik rá, az a baja. Nincs ezen mit megérteni.

2023. márc. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!