Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban élők, ti elgondolkodtatok már azon, hogy lehetséges, hogy a világban él valahol egy olyan ember, akivel sokkal jobban éreznéd magad, mint a jelenlegi pároddal?
Ebből fakadóan nem ámítás az, amikor az ember azt mondja, hogy megtalálta az "igazit", ahol mindenkinél van jobb?
Lehet, hogy az az ember, akivel még jobban éreznéd magad, mint a mostani pároddal, jelenleg egy New York-i kávézóban ül, és egy magazint olvas. És nem is tudok egymásról.
Kedves, 4-es,
Itt nem erről van szó. Engem az döbbentett rá erre az egészre, hogy gyakran azt hittem, hogy egy embernél nincs jobb (és még valahol mindig hajlok erre a szemléletre). Ez akkor volt különösen érezhető, amikor tönkrement egy kapcsolatom. Aztán mindig lett jobb.
Ezért elkezdtem gondolkodni azon, hogy mindenkinél van jobb. Ebből fakadóan lehet becsapom magam, amikor azt mondom, hogy "ő életem szerelme". Lehet, több száz olyan ember van a világon, aki illik hozzám, és jobb, mint az, akit dicsérek.
"Itt nem erről van szó."
Elhiszem, hogy te nem erről szeretnél beszélgetni, viszont az állításomat pont ebben az #5-ös hozzászólásodban továbbiakban írt mondataiddal is frankón alátámasztod. Szóval...
5-ös Nem gondolkodom ilyesmin!
Nyilván mindig lehet jobb, de nem biztos, hogy megtalálom, és egy kapcsolat mindig kompromisszumok sorozata, és ha nem tesznek érte, akkor elmúlik.
Életed szerelmét felesleges keresned, találj olyat akivel jól tudsz működni.
Kíváncsi lennék, hogy hány kapcsolat után, és ezek hány évesek voltak vagy ilyen naív! Ha 1-2 évben gondolkodsz, nyilván lesz jobb, de ha valami 5-10 évig működik, akkor nem teszel fel ilyen kérdést.
Szingliként szoktam ezen gondolkodni, hogy hány olyan ember van a világon, akivel tök jól kijönnék és nem találkozunk, nem ismerjük egymást.
Olyan is volt, hogy az aktuális barátnőmnél azon gondolkodtam, hogy pl. az utcán vagy buszon rám se nézett volna, mert mindenki annyira zárkózott. Közben összejött velem és oda van értem, de levegőnek nézett volna amúgy.
Ha kapcsolatban vagyok, akkor nem érdekel más, csak arra gondolok akivel vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!