Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban élők, ti elgondolkodtatok már azon, hogy lehetséges, hogy a világban él valahol egy olyan ember, akivel sokkal jobban éreznéd magad, mint a jelenlegi pároddal?
Ebből fakadóan nem ámítás az, amikor az ember azt mondja, hogy megtalálta az "igazit", ahol mindenkinél van jobb?
Lehet, hogy az az ember, akivel még jobban éreznéd magad, mint a mostani pároddal, jelenleg egy New York-i kávézóban ül, és egy magazint olvas. És nem is tudok egymásról.
Igen, elgondolkodtam. Sőt, találkoztam is olyannal, akiben olyanokat láttam meg, amik jóval túlnyúlnak páromon.
Viszont arra jöttem rá nagy elgondolkodásomban, hogy hiába vannak hiányosságai páromnak, számomra, de olyan embert mégsem találnék, akivel a mindennapokban legalább ennyire, nem hogy még jobban együtt tudnánk működni, összhangban élni.
Biztos, hogy van ilyen ember a világon, de nem érdekel. Nem is szoktam úgy fogalmazni, hogy megtaláltam az "igazit", mert szerintem ilyen nem létezik. Sok ember van, akivel boldog lehetnek, én ebből megtaláltam egyet, és ez a lényeg.
Amúgy a kulturális különbségeket nem tudom mennyire tudnám bevenni egy kapcsolatban, már csak emiatt sem hinném, hogy New York-ban ül a lelkitársam. Sőt, ha őszinte vagyok, Pest megyén kívül soha nem akartam komolyra ismerkedni.
13-as vagyok, és igen, amit a 18-as ír, azzal pont egyetértek.
46 éves vagyok. Elértem sok mindent az életben, és van egy alaptermészetem. Utálom pl. ha valaki nem hajtja fel a wc-ülőkét vagy éjszaka mászkál, amikor alszom. Ezt huszonévesen simán tolerálod, de most már úgy vagyok vele, hogy nem is akarom tolerálni.
Párkapcsolatban vagyok egyébként, összecsiszolódtunk, de nem szeretném újra mással elölről kezdeni. Akkor szerintem inkább egyedül maradok. Én már nem szeretném "fejleszteni a személyiségemet."
Majd meglátod te is később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!