Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartják ilyenkor az esküvőt?
Figyelt kérdés
Például ha a menyasszony pécsi, a vőlegény debreceni, és jelenleg mindketten Budapesten élnek, akkor van valami (nép)szokás, hogy hol illik tartani az esküvőt?2024. máj. 18. 20:30
1/3 anonim válasza:
Azért nincs (nép) szokás erre mert ezek a szokások főleg régről eredeznek és nem volt akkoriban jellemző messzire házasodni. Kinek mit a jelent a régen, de 1950-es években is kisebb sugarú körben tudtak az emberek párt választani.
2/3 anonim válasza:
Én ilyen esetben csak a szűk családi kört hívnám meg, és Budapesten, mivek mindkettőjüknek pont középen van.
3/3 anonim válasza:
Népszokásilag mifelénk a menyasszony településén szokás.
De ebben az esetben szerintem úgy ésszerű, hogy összevetve a rokonságot és a barátokat, hogy kell a legkevesebbet utaztatni őket. Legalább is én ezt venném figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!