Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt valóban tolerálnom kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt valóban tolerálnom kellett volna?

Figyelt kérdés

Férjemmel 7 éve vagyunk egy pár. Elötte ő 2 évig szingli volt, az elött pedig volt egy 5éves kapcsolata.

Abban a kapcsolatban eljutottak az összeköltözésig, komolyan terveztek.

Majd a csaj hamargyors talált valaki szebbet, jobbat, lelépett a közös megtakarításukkal.

a 7 év alatt talán 2x beszéltek. 1x pont akkor szült a csaj, amikor én, 1 szobába kerültünk. Illetve még 1x valamiért telefonon.

Sosem voltam féltékeny rá, de a véleményem megvolt róla.

Férjemnél úgy vettem észre, hogy az idő megszépítette az emlékeket.

Mi összeházasodtunk, van 2 gyerekünk.

A csaj is házas (volt), ott 3 gyerek, nagy boldogság volt egész 2 hónappal ezelöttig.

Meghalt a férje. ő ott maradt a 3 gyerekkel a fullos kecóban és a több 10millió hitellel.

szomorú, de részemről ennyi.

Ellenben férjem...

Kezdődött azzal, hogy írta a csajnak, hogy részvéte, meg ha kell valami, nyugodtan szóljon férjemnek. Már itt furán állt a szemem a dologgal kapcsolatban. Ott vannak a szülei, az elhunyt szülei, barátok, oldják meg...de nem szóltam.

eltellt pár hét és elkezdett irogatni a férjemnek. Mennyire szomorú, unatkozik, egyedül érzi magát. Férjem ilyen semleges válaszokat adott rá. Elhiszi, sajnálja kb ennyi.

Majd elkezdett emlékekkel előjönni, hogy emlékszik férjemmel ez meg az milyen jó volt, hogy xy zenéről a mai napig ő jut eszébe, jó lenne újraélni a pillanatokat. Itt már ki voltam igazán akadva, megkértem férjemet, hogy ne írjon vissza neki.

Majd tegnap jött az üzenet, hogy ő szívesen újrakezdené férjemmel. milyen jó lenne, odaköltözhetne hozzá férjem, akár a 2 gyerekünkkel, mert ő egyedül érzi magát.

én itt kijelentettem, ha nem törli, tiltja mindenhonnan, akkor foghatja a cókmókját és mehet, de a gyerekek nélkül.

Természetesen én voltam a fülye féltékeny liba, mert egy csepp együttérzés sincs bennem, mert 2 hónapja csak, hogy eltemette a férjét.

törölte, tiltotta, mert "engem szeret", de láttam rajta, hogy kb el tudna ásni.

Sosem volt köztünk gond a 7 év alatt. Féltékenység sem, semmi. De ez most szíven ütött.

2024. máj. 16. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Eléggé esélyesnek tűnik, hogy a férjed hajlik a másik nő felé, ha a részvét után még belement a nosztalgiába, meg az után is csak a te határozott kérésedre tiltotta, és nem magától, ahogy kellett volna.

Az én férjemmel pár nappal az esküvőnk előtt kezdett ki a legjobb haverja excsaja. Olyanokat írogatott neki, hogy anno kár hogy nem volt köztük semmi, és milyen jo lenne ha lenne, megkérdezte boldog e velem meg ilyenek. A férjem azonnal és határozottan leállította, aztán röhögött egy sort és közben megmutatta a beszélgetést, és szánalmasnak nevezte, és ezzel le is zárta a dolgot. Abszolut nem ment bele a beszélgetésbe. Ki is akadtam volna ha megteszi.

Sajnálom kérdező, de ez amit a férjed csinàlt sok, az meg pláne hogy még tèged nevez túl fèltékenynek. Komoly hogy libànak nevezett? Hát... Egy ilyen szar alak nem sokáig lenne az én férjem az biztos.

2024. máj. 17. 01:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyébkènt a kedves férjed gondoljon bele abba, hogy olyan csajnak nem kell együttérzés, akinek 2 hónappal a férje halàla, mondom HALÁLA utàn már más ( nem mellesleg hàzas) pasira fàj a foga.

B+ évekig rá se tudnék nèzni másik férfira, ( már ha nem halnék utàna én is azonnal) ha a férjem meghalna, nem hogy 2 hónap utàn...

2024. máj. 17. 01:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, mi lelte a férjedet, hogy nem látja át azt, hogy teljesen egyértelmű, hogy az első kéznél lévő farokra gátlástalanul rámászik, hogy legyen, akire támaszkodik továbbra is. Ami most történetesen a te balek férjed...kérdezd meg tőle, hogy ugyan miről nosztalgiáznak, hogy mire költötte a közös megtakarításukat, amivel lelépett? Vagy hogy mennyire szerethette a megboldogult férjét, és mennyire van tekintettel a gyerekeire, ha két hónappal a halála után már új embert vinne a házba? Vagy hogy mit néz ki a férjedből, hogy +3 kölök, meg a többmilliós hitel kicsengetése is megy neki, miközben gondoskodik a családjáról is?Vitt neki bankszálakivonatot is?

Basszus, nagyon sajnálom, borzasztó csalódás lehet neked, hogy a kedves férjednek ennyit jelentesz, ennyit jelent a családotok, hogy annak a nőnek a füttyentése is többet ér, mint a ti összes eddigi életetek...az a nő tuti nem alaptalanul írogatott ilyeneket neki, hanem valami felbátorította :(

2024. máj. 17. 06:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Te még egészen jól toleráltad, én megpedzegettem volna a válást is, mert ez nevetséges.

Eleve, a férjed mit írkál az EXÉVEL? Mi közük egymáshoz? Semmi.

Én tízéve nem vagyok az exemmel, azt sem tudom, mi van vele és ez így van jól.

Nem még írkálok a vőlegényem mellől neki...

2024. máj. 19. 23:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nőként írom, ha a vőlegényem meghalna, férfira nézni nem bírnék, nem még majd azon gondolkozzak, széttehetem-e neki, mert sikerül elcsábítani.

Örülnék, hogy életben tartom magam a haláleset után...

Az a nagy helyzet, hogy ez a nő kezdettől akarta a férjedet, és most itt a lehetőség.

A pasija meghalt, úgyhogy játszhatja a szegény vígözvgyet.

Nekem a gyomrom forogna ilyen embertől de nyugi, a férjed előbb-utóbb kötélnek áll.

2024. máj. 19. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, ez nekem is hihetetlen, és gyomorforgató, ha az én férjem halna meg, akkor nem 2 hónap után, hanem lehet hogy soha nem kellene más. De minimum évek. Ez nem olyan mint amikor ott hagy egy másikért, hogy "akkor rohhaggyá meg, csakazért is túllépek rajtad!"

Mennyire szerethette azt a szerencsétlent?

Az meg oké hogy ilyenkor kell a lelki támasz, de azt az ember nem az exeitől kéri, hanem a barátaitól, családtagjaitól.

Férjed se semmi ha ebbe belemegy. Ha rámírna vamelyik exem, hogy most halt meg a felesége, milyen jó lenne nekünk együtt, hát minimum ledöbbennék. Lehet megkerdezném hogy amúgy normális vagy e, aztán hagynám a fenébe, ez nagyon undorító.

2024. máj. 20. 10:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt is el tudom képzelni, hogy azért elsősorban a férjedre faj a foga, mert feltételezi, hogy mint korábban, van megtakarítása, ami meg nyilván jól jönne neki a 10 milliós hitelhez :D
2024. máj. 27. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!