Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nagyon megbantott, mit tennel a helyemben?
A tortenetunk roviden: a ferjem romaniai, ott ismerkedtunk meg, majd miutan osszehazasodtunk 2019-ben, hazakoltoztunk, az en szuleimnel lakunk.
A kapcsolatunk kisse hullamvolgyesnek mondhato, voltak kisebb-nagyobb vitank, o amolyan "enmindentjobbantudok" tipus, de mindeddig sikerult ezen tullepni. Most viszont ugy erzem, megutaltam, vagy nem is tudom...
Szoval a helyzet a kovetkezo: o ugye ortodox vallasu, nekik most vasarnap volt husvet, nem aprilisban. Mivel anyak napjavala egybeesett, atjottek koszonteni az ocsem es a sogornom a gyerekekkel, valamint a hugom is a parjaval, ezert en eleve ugy keszultem kajaval, hogy mindenbol tobb legyen es unnepeljunk egyutt. Elotte megbeszeltem a ferjemmel, hogy o mit szeretne, elvegre neki husvet, egesz szombaton sutottem-foztem amiket kert, meg tojast is festettem, hogy egy kicsit ugy legyen, mint nala otthon.
Minden szuper lett, mindenki jol erezte magat, aztan mikor elmentek a vendegeink, a parom hatalmas balhet csapott, hogy mire kellett ez, neki ez mekkora koltseg volt es hogy a tesomek jol ettek aztan elmentek, mi meg maradtunk a felfordulassal (ez nem igy volt a hugom es a sogornom mosogattak el).
Annyira, de annyira rosszul esett, hogy en kitettem a lelkem, hogy neki oromet okozzak, erre egy koszonom helyett ezt kaptam. Azota nem birok ranezni se, ha nem lenne a kislanyunk, talan tudnam, mit tegyek, de igy... Egyelore varom, hogy lenyugodjak, aztan nem tudom, hogyan tovabb.
Mi a velemenyetek?
Hol tudtál összeszedni egy ilyen echte román pasit? Tud egyáltalán nagyarul? Szüleidnek fizet valamit, hogy ott lakik? Jaa és szt ne mondd, hogy egyik napról a másijra lett ilyen.
Előnyben vagy. Kirakod, zárcsere, mehet amerre akar.
Szüleid mit szólnak ahhoz, hogy az ők házukban cirkuszol?
Megkérdezted, hogy mit főzz. Tudta, hogy jönnek mások is. Hogy képzelte, ti esztek, ők meg nézik? 🙄 Jövőre ti elmentek hozzájuk "húsvétra".
Amúgy iszonyat nagy bunkóság még a tulajdon rokonaitól is sajnálni egy ebédet.
Nem emiatt fogsz tőle elválni és nem most, ezen majd túllendülsz. Amúgyis röhelyes indok lenne a válópernél. De majd jönnek más hisztik és egyszer betelik a poharad.
#21, igen, akcentussal ugyan, de beszél magyarul. Fizetünk a költségekbe, besegít a ház körüli munkákba, de lakbért nem kérnek a szüleim.
Ők nem hallották a cirkuszt, szerencsére...
#22, ez a baj, hogy lehet, hogy most telt be a pohár. Már sok ilyen piszlicsáré indokkal csinált patáliát, nem biztos, hogy ezen is túl tudok lépni
Hogyha felvilágosítod szüleid, a gyereked, hogy milyen a férjed, máris meg fogják érteni miért nincs a közeledben.
Mit tennék a helyedben? Beadnám a válási papírokat és kapna pár hetet elköltözni. Hogyha szeretné tartani a kapcsolatot gyerekével, azt a törvények szerint nem gátolnám, amennyiben nem igényel, akkor csak a gyerektartást kérem.
ÉS akkor mivan, ha a gyerek imádja az apját? Semmi, majd megszokja, hogy nem az élete része.
Amúgy meg: MOST imádja, mert kicsi és fogalma sincsen semmiről, kamaszként meg majd TÉGED fog elküldeni a f...ba, amiért ennyi éven át kitetted egy érzelmi zsarnok játszmáinak.
Én is imádtam apámat gyerekként, közben meg egy szr ember, aki olyan simán eldobja a családját egy új nőért, hogy cska pislogtunk.
Hatalmas balhét csapott, de a szüleid nem hallották. Máskor is csinált patáliát, azt sem hallották? Nálatok mindenki csukitt szemnel és csukott fülkel jár-kel?
De mindegy is, nem is értem miért kérdeztél bármit is, úgysem akarsz változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!