Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem nagyon megbantott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem nagyon megbantott, mit tennel a helyemben?

Figyelt kérdés

A tortenetunk roviden: a ferjem romaniai, ott ismerkedtunk meg, majd miutan osszehazasodtunk 2019-ben, hazakoltoztunk, az en szuleimnel lakunk.

A kapcsolatunk kisse hullamvolgyesnek mondhato, voltak kisebb-nagyobb vitank, o amolyan "enmindentjobbantudok" tipus, de mindeddig sikerult ezen tullepni. Most viszont ugy erzem, megutaltam, vagy nem is tudom...

Szoval a helyzet a kovetkezo: o ugye ortodox vallasu, nekik most vasarnap volt husvet, nem aprilisban. Mivel anyak napjavala egybeesett, atjottek koszonteni az ocsem es a sogornom a gyerekekkel, valamint a hugom is a parjaval, ezert en eleve ugy keszultem kajaval, hogy mindenbol tobb legyen es unnepeljunk egyutt. Elotte megbeszeltem a ferjemmel, hogy o mit szeretne, elvegre neki husvet, egesz szombaton sutottem-foztem amiket kert, meg tojast is festettem, hogy egy kicsit ugy legyen, mint nala otthon.

Minden szuper lett, mindenki jol erezte magat, aztan mikor elmentek a vendegeink, a parom hatalmas balhet csapott, hogy mire kellett ez, neki ez mekkora koltseg volt es hogy a tesomek jol ettek aztan elmentek, mi meg maradtunk a felfordulassal (ez nem igy volt a hugom es a sogornom mosogattak el).

Annyira, de annyira rosszul esett, hogy en kitettem a lelkem, hogy neki oromet okozzak, erre egy koszonom helyett ezt kaptam. Azota nem birok ranezni se, ha nem lenne a kislanyunk, talan tudnam, mit tegyek, de igy... Egyelore varom, hogy lenyugodjak, aztan nem tudom, hogyan tovabb.

Mi a velemenyetek?

máj. 7. 11:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Hol tudtál összeszedni egy ilyen echte román pasit? Tud egyáltalán nagyarul? Szüleidnek fizet valamit, hogy ott lakik? Jaa és szt ne mondd, hogy egyik napról a másijra lett ilyen.

Előnyben vagy. Kirakod, zárcsere, mehet amerre akar.

Szüleid mit szólnak ahhoz, hogy az ők házukban cirkuszol?

máj. 7. 15:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezted, hogy mit főzz. Tudta, hogy jönnek mások is. Hogy képzelte, ti esztek, ők meg nézik? 🙄 Jövőre ti elmentek hozzájuk "húsvétra".

Amúgy iszonyat nagy bunkóság még a tulajdon rokonaitól is sajnálni egy ebédet.

Nem emiatt fogsz tőle elválni és nem most, ezen majd túllendülsz. Amúgyis röhelyes indok lenne a válópernél. De majd jönnek más hisztik és egyszer betelik a poharad.

máj. 7. 15:48
 23/29 A kérdező kommentje:

#21, igen, akcentussal ugyan, de beszél magyarul. Fizetünk a költségekbe, besegít a ház körüli munkákba, de lakbért nem kérnek a szüleim.

Ők nem hallották a cirkuszt, szerencsére...

#22, ez a baj, hogy lehet, hogy most telt be a pohár. Már sok ilyen piszlicsáré indokkal csinált patáliát, nem biztos, hogy ezen is túl tudok lépni

máj. 7. 16:30
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha felvilágosítod szüleid, a gyereked, hogy milyen a férjed, máris meg fogják érteni miért nincs a közeledben.

Mit tennék a helyedben? Beadnám a válási papírokat és kapna pár hetet elköltözni. Hogyha szeretné tartani a kapcsolatot gyerekével, azt a törvények szerint nem gátolnám, amennyiben nem igényel, akkor csak a gyerektartást kérem.

máj. 7. 16:34
 25/29 anonim ***** válasza:
37%
#19 És még voltál olyan buta, hogy elmentél vele nyaralni?! Pont az ilyen megalázó esetekre világítottam rá, hogy ilyen öntelt, arrogáns férfiak mellett tartanak ki sokan.
máj. 7. 17:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

ÉS akkor mivan, ha a gyerek imádja az apját? Semmi, majd megszokja, hogy nem az élete része.

Amúgy meg: MOST imádja, mert kicsi és fogalma sincsen semmiről, kamaszként meg majd TÉGED fog elküldeni a f...ba, amiért ennyi éven át kitetted egy érzelmi zsarnok játszmáinak.

Én is imádtam apámat gyerekként, közben meg egy szr ember, aki olyan simán eldobja a családját egy új nőért, hogy cska pislogtunk.

máj. 7. 18:07
 27/29 anonim ***** válasza:
29%

Hatalmas balhét csapott, de a szüleid nem hallották. Máskor is csinált patáliát, azt sem hallották? Nálatok mindenki csukitt szemnel és csukott fülkel jár-kel?

De mindegy is, nem is értem miért kérdeztél bármit is, úgysem akarsz változtatni

máj. 7. 22:06
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azóta, kérdező?
okt. 17. 19:30
 29/29 A kérdező kommentje:
Semmi. A lányunk nem sokkal az eset után megbetegedett, meg kellett műteni, rá koncentráltunk mindketten, úgyhogy elterelődött a figyelmem a dologról. Azóta nem volt különösebb vitánk, de ki tudja meddig tart...
okt. 18. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!