Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem nagyon megbantott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem nagyon megbantott, mit tennel a helyemben?

Figyelt kérdés

A tortenetunk roviden: a ferjem romaniai, ott ismerkedtunk meg, majd miutan osszehazasodtunk 2019-ben, hazakoltoztunk, az en szuleimnel lakunk.

A kapcsolatunk kisse hullamvolgyesnek mondhato, voltak kisebb-nagyobb vitank, o amolyan "enmindentjobbantudok" tipus, de mindeddig sikerult ezen tullepni. Most viszont ugy erzem, megutaltam, vagy nem is tudom...

Szoval a helyzet a kovetkezo: o ugye ortodox vallasu, nekik most vasarnap volt husvet, nem aprilisban. Mivel anyak napjavala egybeesett, atjottek koszonteni az ocsem es a sogornom a gyerekekkel, valamint a hugom is a parjaval, ezert en eleve ugy keszultem kajaval, hogy mindenbol tobb legyen es unnepeljunk egyutt. Elotte megbeszeltem a ferjemmel, hogy o mit szeretne, elvegre neki husvet, egesz szombaton sutottem-foztem amiket kert, meg tojast is festettem, hogy egy kicsit ugy legyen, mint nala otthon.

Minden szuper lett, mindenki jol erezte magat, aztan mikor elmentek a vendegeink, a parom hatalmas balhet csapott, hogy mire kellett ez, neki ez mekkora koltseg volt es hogy a tesomek jol ettek aztan elmentek, mi meg maradtunk a felfordulassal (ez nem igy volt a hugom es a sogornom mosogattak el).

Annyira, de annyira rosszul esett, hogy en kitettem a lelkem, hogy neki oromet okozzak, erre egy koszonom helyett ezt kaptam. Azota nem birok ranezni se, ha nem lenne a kislanyunk, talan tudnam, mit tegyek, de igy... Egyelore varom, hogy lenyugodjak, aztan nem tudom, hogyan tovabb.

Mi a velemenyetek?

2024. máj. 7. 11:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a kislányodnak pont arra van szüksége, hogy azt a mintát lássa, hogy apukát kiszolgálják, mégis üvöltözik. ANyuka meg kiteszi a lelkét amiért balhé a köszönet.
2024. máj. 7. 13:29
 12/29 A kérdező kommentje:

Max 10000 Ft plusz költség volt kajára, több nem. Bevásárolt sörből és kólából, de senki nem itta, a gyerekeknek nem adunk kólát, a tesómék nem ittak sört, mert autóval jöttek.

#8, valószínűleg így van, nem kellett volna össze sem házasodni, de ez már megörtént. Nem tudom, ha belemenne a párterápiába, ahhoz túl fafejű

#7, hidd el, nem minden román bunkó, elég sokat ismerek. Sőt ő sem volt mindig ilyen, nem ilyennek ismertem meg, fogalmam sincs, mitől változott így meg.

#6, "ha nem válsz el lehet még kapni is fogsz" - most, hogy mondod, ezt már meg is ígérte 😑

2024. máj. 7. 13:49
 13/29 anonim ***** válasza:
69%

Na én már ott fennakadtam, hogy anyák napjára minek megy át az öcséd és a sógornőd köszönteni. Mit és kit köszöntenek? Mindenki az anyját köszöntse.

A férjed pedig csukott szemmel jár-kel a lakásban, nem látta, hogy te a román húsvétra is készülsz?

2024. máj. 7. 13:54
 14/29 A kérdező kommentje:
#13, írtam, hogy a szüleimnél lakunk, édesanyánkat jöttek köszönteni. Ha már így alakult, hogy egy napra esett ortodox húsvét és anyák napja, és amúgy is mind összegyűltünk volna, készítettem több kaját, sütit és hímes tojást is. De, látta. Aztán miután elmentek a tesómék, azt is a fejemhez vágta, hogy miattuk készültem, nem miatta 🤦
2024. máj. 7. 14:00
 15/29 anonim ***** válasza:
73%

Ja, hogy már meg is ígérte, hogy kapni fogsz. Te meg tojást festesz neki, meg sütsz-főzöl. És kiveri a balhát párezer forintot, miközben még a lakhatást is a te szüleid oldják meg neki...

Ne haragudj, hogy ezt írom, de egy szar anya vagy, mert kiteszed ennek a gyerekedet. Mit lát szegény gyerek? Anyu egy csicska, apa bántalmazó, kiabál, semmibe vesz téged, nem szeret téged, te meg ahelyett, hogy elhagynád, még lemész kutyába. Nem véded meg a gyerekedet. Ennél még az is sokkal jobb, ha soha többé nem látja.

2024. máj. 7. 14:04
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Mit ígért meg? Fenyeget?

A gyerekednek semmi pluszt nem ad ez az ember, az borítékolom - söt...

2024. máj. 7. 14:16
 17/29 anonim ***** válasza:
63%

És ő mennyit fizet amiért ott lakik a szüleidnél?

És azok után, hogy valószínűleg évek óta ingyen lakik és egy ebéd miatt ekkora balhét csap, ráadásul megígérte, hogy kapni fogsz te azt írod, hogy nem szeretnél elválni. Akkor minek ez a kérdés? Maradj vele, tűrd a verést ami előbb utóbb el fog jönni, süss, főzz stb... Lásd el őt. Azt mondjuk nem értem, hogy minek megváeni amíg odacsap de ha neked ez kell akkor majd megkapod. Talán a gyerek előtt mert akinek elborul az agya az nem azt fogja nézni, hogy épp akkor ki van ott, látja e vagy nem stb...

Ekkora előnyöd van vele szemben, hogy nincsen mit gondolkodni. Kalap kabát mehet. Majd Romániából gondolkodhat.

2024. máj. 7. 14:25
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, csak azt ne mondd, hogy csak most volt ilyen bunkó és arrogáns! Számos ilyen nárcisztikus, fegyelmező személyiségű ffi van,és léélnek mellettük 40-50-60 évet,és nem csinálnak belőle problémát.
2024. máj. 7. 14:35
 19/29 anonim ***** válasza:
68%

Erről most eszembe jutott, hogy az exemet a 30. születésnapjára megleptem egy tunéziai úttal, ami egyrészt nagyon sok pénzembe került, másrészt hónapokig titokban intézgettem a dolgokat, hogy mire eljön a szülinapja, már minden le legyen szervezve. Köszönetképpen leordította a fejemet a helyéről, hogy mit képzelek magamról, hogy a háta mögött intézkedek. A nyaralásra már úgy mentünk el, hogy éreztem, ez az a pont, amin már nem tudok túllendülni. Hazajöttünk és szakítottam. Máig mindenkinek azt meséli, hogy élete élménye volt az a nyaralás, persze a hátterét már nem meséli el hozzá 😃

43/N

2024. máj. 7. 15:34
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne dobálózzunk már állandóan ezzel a divatos nárcisztikus jelzővel! Ez a faszi egyszerűen csak bunkó és kész. Mondjuk, sajnos a román férfiakra ez eléggé nagy számban jellemző.
2024. máj. 7. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!