Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem és az új szomszédu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem és az új szomszédunk.Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A feleségenmel 25 éve vagyunk házasok én 51 éves vagyok ő 48.

Nemrég a szomszédunkba költözött egy 38 éves személyi edző férfi.Köszöntünk egymásnak beszélgettünk egy kicsit mikor ideköltözött de azóta nem nagyon beszéltünk 1 hónapja lakik itt.Amikor a feleségem kint napozott a medencénknél akkor a férfi megbámulta őt és elkezdett vele beszélgetni a kerítésen keresztül.Be is jelölték egymást facebookon beszélgetni szoktak

Eggyik este este 11-kor is a szomszeddal irogatott nem titkolta meg nem takarja el a telefonját előlem láthatom hogy mit írkálnak.Arról kédezgette a pasi hogy az eggyik képén az interneten milyen étteremben volt mert ő is szívesen elmenne oda.Tegnapelőtt amikor hazaértem a munkából akkor ez a srác itt ült a nappalinkban és kávéztak.Elég bunkón reagáltam de a feleségem azt mondja hogy csak barátok.Ne értsetek félre nekem is vannak nöi barátaim és a feleségemnek is vannak férfi barátai hosszú évek óta,de látom hogy ez a pasi többet akar a feleségemtől és ez nagyon bosszant.Megbeszélték hogy mivel a srác személyi edző a feleségem hosszá szeretne járni edzésre.Eddig is járt konditerembe nem értem miért ehhez a sráchoz akar most menni.Párszor már veszekedtünk emkatt és félek hogy a feleségem viszonozza ezt az érdeklődéset.Tanácstalan vagyok mit tegyek ha felhozom a témát a feleségem féltékenynek néz és rögtön támad.

2024. ápr. 20. 16:41
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
40%
Azon se lepődnék meg ha kiderülne, hogy a nőd költöztette mellétek, és már jóval korábban kapcsolatban voltak. Csak akkor viselkedik igy egy "nő".
2024. ápr. 20. 19:19
 22/48 anonim ***** válasza:
19%
21 Tehát akkor megint telitalálatom van:D Köszike-:DD
2024. ápr. 20. 19:20
 23/48 anonim ***** válasza:
47%
Ha rögtön támad neked a feleséged ahelyett, hogy megnxugtatna téged, vagy "összebarátkoztatna" a férfival akkor tetszik neki, sőt már lehet csal vele.
2024. ápr. 20. 19:21
 24/48 anonim ***** válasza:
69%

"ha megtudnám hogy megcsalna rögtön válnék!"

Akkor már be is adhatod a papírt.

2024. ápr. 20. 19:21
 25/48 A kérdező kommentje:
19-es válaszoló a feleségem ügyvéd nem kell neki semmmit finanszírozni.Nem biztos hogy megcsalt soha nem volt az a pasizós fajta csak szerintem nem veszi észre a srác érdeklődését.Van több férfi barátja évtizedek óta és mindeggyiket ismerem.De ha megtudom hogy megcsal azonnal válok egy percig nem tűröm el tovább.De ha folyamatosan támadom még jobban ellököm magamtól.
2024. ápr. 20. 19:25
 26/48 anonim ***** válasza:
8%
26 Ez a férfi nem idegen számára és nem ismerős. Amit leírtál árulkodik.A cselekedete árulkodik, hiába tagadja.
2024. ápr. 20. 19:29
 27/48 A kérdező kommentje:
Én mérnökként dolgozom és saját vállalkozásunk van, amiben neki is van egy kis részesedése.Ő ügyvéd ha elvállnék a bőrt is lenyúzná rólam vagyonelosztáskor.Szeretem de elég bosszúalló típus.De csak akkor válnék ha megcsalna
2024. ápr. 20. 19:31
 28/48 anonim ***** válasza:
12%

"Amikor a feleségem kint napozott a medencénknél akkor a férfi megbámulta őt és elkezdett vele beszélgetni a kerítésen keresztül."

Ha ismeretlen lett volna ösztönböl bemegy és egy polót vagy bármit magára kap, de minimum zavarba jött volna előtte-mint idegen férfi előtt.

"Be is jelölték egymást facebookon beszélgetni szoktak"

Ehhez nem kell komment ugye? Vagy kell neked?

Nálunk nem szokás a szomszédokat bejelölgetni FB-n, mert nincs rá szükség.Hiszen találkozunk nap mint nap és annyi bőven elég.

"Eggyik este este 11-kor is a szomszeddal irogatott nem titkolta meg nem takarja el a telefonját előlem láthatom hogy mit írkálnak"

Ez a stabil már stabillá vált szeretői kapcsolat egyik bevált előadása, amit az ilyen emberek szoktak alkalmazni a házastárs felé.Pont arra szolgál, hogy a gyanu lekerüljön róluk-mondván "mindent láthatsz". Kérd el a nejedtől azt a másik telót-ami érdekes.

"egnapelőtt amikor hazaértem a munkából akkor ez a srác itt ült a nappalinkban és kávéztak.E

Ehhez se kell külön komment ugye. Ösztönből az ember a konyhába hívja az idegent-ösztönből-főleg ffi nő esetében akik idegenek egymásnak-mint szorosabb "ismeretség".

"Megbeszélték hogy mivel a srác személyi edző a feleségem hosszá szeretne járni edzésre."

Ez máűr réges rég meg volt a nejednek-ez a te előadásodhoz tartozik.A neked lévő előadáshoz. Gyönyörűen látni mi folyik körülötted.

És hogy nem az első fazon ez neki az tuti.

Komplett hülyére vesznek kérdező. Tudod kérdező az emberi aljasságnak és becstelenségnek is vannak szintjei, a nejed veri az alsó szintet-ügyvéd ide, ügyvéd oda, erkölcsileg a béka sejhaja alatt ezerrel.

2024. ápr. 20. 19:39
 29/48 anonim ***** válasza:
22%
Jah, hogy nárcisztikus is mindehez, akkor nem is csodálkozom, azok tényleg a legalják.
2024. ápr. 20. 19:40
 30/48 anonim ***** válasza:
19%

30+ 28-as hozzászólásodhoz akartam.

Sajnállak kérdező, emberileg.

2024. ápr. 20. 19:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!