Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem és az új szomszédunk.Mit tegyek?
A feleségenmel 25 éve vagyunk házasok én 51 éves vagyok ő 48.
Nemrég a szomszédunkba költözött egy 38 éves személyi edző férfi.Köszöntünk egymásnak beszélgettünk egy kicsit mikor ideköltözött de azóta nem nagyon beszéltünk 1 hónapja lakik itt.Amikor a feleségem kint napozott a medencénknél akkor a férfi megbámulta őt és elkezdett vele beszélgetni a kerítésen keresztül.Be is jelölték egymást facebookon beszélgetni szoktak
Eggyik este este 11-kor is a szomszeddal irogatott nem titkolta meg nem takarja el a telefonját előlem láthatom hogy mit írkálnak.Arról kédezgette a pasi hogy az eggyik képén az interneten milyen étteremben volt mert ő is szívesen elmenne oda.Tegnapelőtt amikor hazaértem a munkából akkor ez a srác itt ült a nappalinkban és kávéztak.Elég bunkón reagáltam de a feleségem azt mondja hogy csak barátok.Ne értsetek félre nekem is vannak nöi barátaim és a feleségemnek is vannak férfi barátai hosszú évek óta,de látom hogy ez a pasi többet akar a feleségemtől és ez nagyon bosszant.Megbeszélték hogy mivel a srác személyi edző a feleségem hosszá szeretne járni edzésre.Eddig is járt konditerembe nem értem miért ehhez a sráchoz akar most menni.Párszor már veszekedtünk emkatt és félek hogy a feleségem viszonozza ezt az érdeklődéset.Tanácstalan vagyok mit tegyek ha felhozom a témát a feleségem féltékenynek néz és rögtön támad.

Nincs valami női ismerősöd, akire esetleg ki tudna akadni?
Én flörtölgetnék más nővel, megmutatnám neki.

"Ha meg akarna csalni, titokban levelezgetne,"
Lehet, hogy nem úgy tervezi, de attól még végződhet úgy.

Te finanszírozod a külsejét a benzinét,a kajáját a nejednek, és ő "meghálálja". Döntsd el meddig hagyod magad egy fejőstehénnek tartani.
Hányinger a nejed. Szó szerint. A megcsalásnak is vannak szintjei, a nejed a legalsó szinten leledzik, és kb. meg is mutatta mennyit jelent neki a 25 évetek, és kb. mit is gondol rólad.
Ezek után mondhat bármit-szó szerint gyönyörűen megmutatta a valóságot. Ha neked ez kell.. az ilyen "nő" akkor sok szerencsét hozzá. Nekem nem kéne igy ha a helyedben lennék.

Jah, és a fazonnak már meg volt. Ha nem lett volna meg neki, nem lett volna ennyire arcátlan, és nem lett volna ennyire primitív. Meg az előadása is.
Nőként szégyellem magam -miatta, hogy ilyen "nők" léteznek.

"Te finanszírozod a külsejét a benzinét,a kajáját a nejedne"
Dugulj már el lúzerke. Miért a kérdező finanszírozná?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!