Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem és az új szomszédu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem és az új szomszédunk.Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A feleségenmel 25 éve vagyunk házasok én 51 éves vagyok ő 48.

Nemrég a szomszédunkba költözött egy 38 éves személyi edző férfi.Köszöntünk egymásnak beszélgettünk egy kicsit mikor ideköltözött de azóta nem nagyon beszéltünk 1 hónapja lakik itt.Amikor a feleségem kint napozott a medencénknél akkor a férfi megbámulta őt és elkezdett vele beszélgetni a kerítésen keresztül.Be is jelölték egymást facebookon beszélgetni szoktak

Eggyik este este 11-kor is a szomszeddal irogatott nem titkolta meg nem takarja el a telefonját előlem láthatom hogy mit írkálnak.Arról kédezgette a pasi hogy az eggyik képén az interneten milyen étteremben volt mert ő is szívesen elmenne oda.Tegnapelőtt amikor hazaértem a munkából akkor ez a srác itt ült a nappalinkban és kávéztak.Elég bunkón reagáltam de a feleségem azt mondja hogy csak barátok.Ne értsetek félre nekem is vannak nöi barátaim és a feleségemnek is vannak férfi barátai hosszú évek óta,de látom hogy ez a pasi többet akar a feleségemtől és ez nagyon bosszant.Megbeszélték hogy mivel a srác személyi edző a feleségem hosszá szeretne járni edzésre.Eddig is járt konditerembe nem értem miért ehhez a sráchoz akar most menni.Párszor már veszekedtünk emkatt és félek hogy a feleségem viszonozza ezt az érdeklődéset.Tanácstalan vagyok mit tegyek ha felhozom a témát a feleségem féltékenynek néz és rögtön támad.

2024. ápr. 20. 16:41
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
50%
Nem ismered a saját feleséged hogy ez téma mint a tiniknél? Évtizedek alatt már vágnod kene hogy az asszony kifele kacsintgatos e vagy nem.
2024. ápr. 20. 17:34
 12/48 anonim ***** válasza:
7%

Nincs valami női ismerősöd, akire esetleg ki tudna akadni?

Én flörtölgetnék más nővel, megmutatnám neki.

2024. ápr. 20. 17:56
 13/48 A kérdező kommentje:
Kérdezték privátban hogy a szomszédnak nincs-e párja.Nem nincs neki egyedül él.
2024. ápr. 20. 18:11
 14/48 anonim ***** válasza:
64%
Ha meg akarna csalni, titokban levelezgetne, meg nem biztos, hogy az otthonotokba hivna, hanem sunnyogna. Ne ertsd felre, de amugy annyira jo no a feleseged, hogy egy 10 evvel fiatalabb pasinak bejonne? Nem bantas tenyleg. Egy 38 eves szemelyi edzo egy 20 evest siman össze tudna szedni.
2024. ápr. 20. 18:15
 15/48 anonim ***** válasza:
35%
Én értem a féltékenységet. Bizz a felesegedben. Szerintem nem lesz nagy problema
2024. ápr. 20. 18:17
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

"Ha meg akarna csalni, titokban levelezgetne,"

Lehet, hogy nem úgy tervezi, de attól még végződhet úgy.

2024. ápr. 20. 18:30
 17/48 anonim ***** válasza:
20%
25 év után ideje felszedned egy 25 éves nőt. A nejed meg szerintem már eldöbtötte, hogy kipróbálja a szomszéd fiút.
2024. ápr. 20. 18:41
 18/48 anonim ***** válasza:
15%

Te finanszírozod a külsejét a benzinét,a kajáját a nejednek, és ő "meghálálja". Döntsd el meddig hagyod magad egy fejőstehénnek tartani.

Hányinger a nejed. Szó szerint. A megcsalásnak is vannak szintjei, a nejed a legalsó szinten leledzik, és kb. meg is mutatta mennyit jelent neki a 25 évetek, és kb. mit is gondol rólad.

Ezek után mondhat bármit-szó szerint gyönyörűen megmutatta a valóságot. Ha neked ez kell.. az ilyen "nő" akkor sok szerencsét hozzá. Nekem nem kéne igy ha a helyedben lennék.

2024. ápr. 20. 19:14
 19/48 anonim ***** válasza:
25%

Jah, és a fazonnak már meg volt. Ha nem lett volna meg neki, nem lett volna ennyire arcátlan, és nem lett volna ennyire primitív. Meg az előadása is.

Nőként szégyellem magam -miatta, hogy ilyen "nők" léteznek.

2024. ápr. 20. 19:16
 20/48 anonim ***** válasza:
56%

"Te finanszírozod a külsejét a benzinét,a kajáját a nejedne"

Dugulj már el lúzerke. Miért a kérdező finanszírozná?

2024. ápr. 20. 19:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!