Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem az unokahúgának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem az unokahúgának aranyláncot vett szülinapjára nekem pedig porszívót. Ez nagyon rosszul eset. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A héten ünnepeltük az unokahúgának a szülinapját ahol aranyláncot kapott a 20.szülinapjára a férjemtől. Ez nagyon rosszul esett mert én karácsonyra új edényeket, nőnapra söprűt és a sülinapomra porszívót kaptam. Az első kettőt még meg tudtam magyarázni mert nem sokkal ezek előtt tört el az egyik edény és a söprű is. De az unkahúga szülinapja óta folyton ezen tiprom magam. Régen én is pafrümöt és és ékszert kaptam tőle.Ma reggel rákérdeztem és azt mondta hogy ezért mert folyamatosan panaszkodok az árakon és mióta megtanult a gyerek beszélni apunak és anyunak hívjuk egymást ami szerinte lelomboz minden vágyat.(ez nekem az ötletem volt hogy a gyerek ne a keresztnevünkön hívjon minket, ami ellen volt ő eleinte)
2024. ápr. 6. 09:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem 1 jó porszívó ára felére az aranylancal. 2 temar háztartásbeli is vagy így hasznos dolgot kell venni nem elcsépelt dolgokat. Unokahuga még fiatal, h nézne ki ha venne egy20 éves lánynak 1 gáztűzhelyet vagy porszívót xd
2024. ápr. 6. 14:33
 22/30 anonim ***** válasza:

#16 nem azt írtam, hogy így KELL gondolkodni, azt írtam, hogy ÉN speciel jobban örülnék egy praktikus ajándéknak. Egy jó minőségű, modern, komoly porszívó akár több százezres tétel, amit az ember nem vesz meg csak úgy, oyan könnyen magának. Én nem. Nem vagyunk egyformák, én olyan nő vagyok aki szereti a praktikus ajándékokat. Nekem jó lenne. Nyilván nem rólam van szó, de hát nem is én élek házasságban a kérdező férjével. Hogy mi az ajándék mindenki döntse el maga, nincs rá egyetemes szabály. Beszéljék meg Ők.

A te érveléseddel ennyi erővel az aranylánc vagy bármi más IS a közös pénzből megy el. Hiszen vagyonközösség, de szerintem ez csak felesleges kukacoskodás. Gondolom mindketten dolgoznak, pénzt keresnek ergo a férj a saját fizujából vesz amit akar.

Nem értem ezeket a fennakadásokat. Én leírtam egy véleményt, de mindig az adott párnak kéne megbeszélnie egymás közt, hogy mit akarnak venni, ajándékozni stb. Róluk szól.

2024. ápr. 7. 06:04
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

És te mit kezdenél egy aranylánccal? Hova vennéd föl, arra az évi két óvodai szülőire?

Ettől függetlenül háztartási gépet, főleg seprűt háztartáson belül AJÁNDÉKBA én se tartom jó ötletnek, főleg ha amúgy is meg kellene venni. Más ha mondjuk egy okosporszívót kaptál, ami nem létszükség, de nagyban megkönnyíti a munkát, nemúgy mint a hagyományosak. Az mondjuk jó ajándék, és súlytól függően drágább is lehet mint egy aranylánc

2024. ápr. 7. 08:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Mit nem értetek? Az a baja hogy az unokahúg személyes ajándékot kap, ő meg nem. Nem az ajándék a lényeg hanem hogy a férj nem tekint már rá nőként, amihez nyilván hozzájárul hogy még a nevén sem szólíthatja.
2024. ápr. 7. 10:08
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi már évek óta összekötjük.a kellemest a hasznossal. Idén pl már előre szóltam,hogy nem virágot,bonbont,meg éttermi vacsorát szeretnék valentin napra,hanem egy kényelmes cipőt tavaszra. Megkaptam,és nagyon örültem neki.

Csak azt nem értem,ha te elvárod azt,hogy ne társa,hanem a gyereke anyjaként nézzen rád,akkor miért sértődsz meg azon,ha úgy is kezel?

2024. ápr. 7. 17:55
 26/30 anonim ***** válasza:

Csatlakozom ahhoz, aki írta, hogy a gyerek próbálkozik, aztán majd megunja és marad az apu/anyu.

Húgoméknál van egy becézés, amin rendszeresen szólítják egymást húgom és sógorom, legyen az most a példa kedvéért "kiscica". Mindkettő mondja a másiknak rendszeresen, tartozik hozzá egy történet még a kapcsolatuk korábbi szakaszából. Kiscica szűrd már le a levest, kiscica cseréld már le a téligumikat a kocsin, stb. Volt néha, hogy a gyerekeik is így hívták őket, nevettek egyet rajta, elmondták mindig, hogy inkább maradjunk az édesanya/édesapánál. Gyerekek is nevetgéltek rajta, de nem szoktak rá erre a becézésre.

Ez az egymás anyu/apuzása tényleg sajnos elöl minden férfi-nő szerepet, anyának mindenki a saját anyját hívja. Ti meg férj és feleség vagytok. Szex közben is ilyeneket mondotok egymásnak, hogy "ez az apjuk, nyomjad keményebben", vagy mi a szar? :D

Ennek az elidegenedésnek simán köszönhető az, hogy a férjed közönyös lett feléd, ráadásul úgy, hogy ő jelezte is, hogy nem lesz ez így jó, de gyakorlatilag félresöpörted az ő férfi igényeit. Akkor ő miért foglalkozzon a te női igényeiddel?

2024. ápr. 8. 10:37
 27/30 anonim ***** válasza:

Az rosszul esett, hogy a gyerek a keresztneveden szolitott , de az nem esik rosszul hogy a parod anyanak hiv... pedig nem vagy az anyja 😂

Joisten gyere le. Mi csak akkor hivjuk egymast anyanak-apanak ha a gyerekhez szolunk. " Hivd ide apat "

Egyebkent van egy becenevunk es azon szolitjuk egymast a gyerek megis tudja, azt hogy en vagyok anya, es a teljes nevemet is. A parom altalhasznalt beceneven nem hivott soha.

Amugy en tokre elaleltam mikor csengetett a futar es hozta az ajandek mosoparfumot amit meglepibol rendelt a parom. 😅

Az uj vezetek nelkuli allo porszivotol meg egyenesen oromtancot jartam.

Vett mar ekszert eleget , egy jo kis porszivo na az igazanjo ajandek. Jobban sziv, alaposabb, porzsak nelkuli. Pikk pakk felporszivozok. Nem kell 1 orat pocsolni vele. De magamnak sose vettem volt ilyen draga porszivot. 😃

2024. ápr. 9. 09:38
 28/30 anonim ***** válasza:
jot nevettem ezen a topicon. en egyik karacsonyra egy
2024. ápr. 13. 12:17
 29/30 anonim ***** válasza:
bocs ezelszallt. szoval egyik karacsonyra egy ELO GYONYORU KISBOCIT KAPTAM .
2024. ápr. 13. 12:17
 30/30 anonim ***** válasza:
nem tudom miert ment el mar masodszor is;-((( elotte par evvel meg ket csodaszep mini ponilovat ami mindig a vagyam volt. Kulfoldon elunk es van egy farmunk, nekem a legnagyobb ajandek mindig valami olyan volt ami elo dolog. de kaptam mar tole a szobamba egy feher tv-t mert a butorom is feher. kaptam regebben arany ekszert is , nekem az a lenyeg hogy szeretettelo adja azt amit ad nekem.
2024. ápr. 13. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!