Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem az unokahúgának aranyláncot vett szülinapjára nekem pedig porszívót. Ez nagyon rosszul eset. Mit lehet tenni?
Nincs min csodálkozni.
Megszűntél nőként nála és te is tehetsz róla rendesen!
Rosszul esett, hogy a gyermek a neveden szólított? Gyermek! Tetszik neki, hogy másképp is szólíthat. De tisztában van vele, hogy az anyja vagy!
Aranylánc kellene inkább a porszívó helyett? Oké, vegyél magadnak, vagy szólj a férjednek, hogy az kéne!
A ti házasságotok zátonyra fog futni, nagyon arrafelé tartottok. Nevelheted egyedül a gyermeked és ő majd csak látogatni fogja, vagy viszi magával.
Mégis mit gondoltál mi lesz amikor ráerőltetted hogyan szólítson téged? Inkább másra költi a pénzt aki tartsa őt valaminek míg neked ő csak a pénzkereső apuka aztán jól van.
Én azon se csodálkoznél ha megcsalna, elhagyna.
Egyáltalán nem változtál szülés óta, nőies vagy? Igényes?
Na bocs, de akkor mit vársz??
Eleinte a keresztneveden szólított akkor az esett rosszul. Aztán elkezdett anyának hívni, most meg az a baj??
15
Aze sett neki rosszul, hogy a gyereke szólította a nevén. Azt mondjuk nem vágom, hogy ez miért akkora baj, hogy érdemes miatta megölni az intimitást.
10-es "Ha komolyat vesz, akkor valszeg többe is kerül."
A porszívó nem személyes ajándék, hanem egy közös háztartási eszköz a közös háztartásba. Ráadásul házasságban a kiadás is közös, tehát a felét a feleség fizeti.
17
Meg amúgy ilyen alapon egy nagybevásárlás is lehetne a születésnapi ajándék, az meg ne zavarjon senkit, hogy AMÚGY IS szükség van rá.
Múltkor amúgy egy hősugárzót vettünk a párommal, ráadásul a születésnapja körül. Megmosolyogtat a gondolat, hogy szülinapi ajándékként aposztrofáljak egy szükséges és mindkettőnk számára hasznos háztartási eszközt.
Én komolyan nem tudom felfogni akárhogyan is szeretném, hogy valakinek, aki ennyire önértékelési gondokkal küzd minek férj nemhogy gyermek, de komolyan.
Az a gyerek fogja megszívni, hogy milyen az anyja, mennyire ki van még attól is, hogy keresztnevén szólítsa a férje/gyereke.
Hogyan kéne szólítani téged? Kedvesem, drága szerelmem, egyetlenem, kincsem, bébi? Azt ki is kéne érdemelni kérdező!
Ha leh*lyéz valaki pl. engem és én h*lye vagyok azt megérdemlem. De nem nyafogok érte a Gyakorin, vagy bárkinek is hanem megpróbálok nem h*lye lenni. Végighallgatom a másikat miért gondolja azt rólam, megpróbálom beleélni magát az ő cipőjébe és változtatok.
Az ember fejlődőképes. Változtass magadon kívül-belül és elsősorban beszélj a férjeddel, hogy nem szeretnéd, hogy ezentúl az anya/apa párost.
Szeretnél randizni újra vele és persze hármasban a gyermekkel is eljárni ide-oda.
Még talán helyre lehet hozni a házasságot.
Megsértődsz, túlságosan is gyerekes vagy, kényes is. A te akaratodat/kívánságodat teljesítette és mégis haragszol rá.
Tarts önkritikát és önfejlesztést. Kezdheted az önbizalom növeléssel.
#17:
"Ma reggel rákérdeztem és azt mondta hogy ezért mert folyamatosan panaszkodok az árakon..."
Miért vegyen neki drágább ajándékot ha folyamatosan cseszegeti, vagy panaszkodik az árak miatt?
"Ráadásul házasságban a kiadás is közös, tehát a felét a feleség fizeti."
Hiába van közös kassza akkor se teszi bele az egész összeget bele az ember, vagy olykor. Nyugodtan kivesz belőle, nem teszi bele és vesz bárkinek ajándékot, vagy magának valamit.
A kérdező hiányolja a kedveskedést, bókolást. De ő mit vett a férjének ajándék formájában, meglepte csak úgy valamivel?
Azt miért nem kérdezi meg senki, hogy ő mit tesz bele a házasságba?
Más nő nem kap ajándékot nőnapra, még virágot se, vagy Karácsonyra mert nem vesz neki a párja semmit, vagy mert nem telik rá.
Ő meg nyafog miközben hasznos ajándékot kapott, használja folyamatosan.
Régebben kapott parfümöt, vagy gondolom ruhát.
De már logikusan nem kap hogyha nem viselkedik feleségként.
Neki is úgy kell viselkedni mint egy nőnek és nemcsak anyaként létezni, nem kizárólag a férjének.
Hogy ide eljutottak arról tehet a kérdező (is)!
Ms már van olyan porszívó ami fel Milla
Gondold meg 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!