Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tusoltok?
A lányom párja heti 1x itt alszik.A férjem már 2x balhezott velem,hogy szóljak neki,hogy ne 20 percet tusoljon....Nekem ez ciki és nem érdekel.Tegnap este ismét itt volt ,15 perc volt a fürdés kb,a férjem elkezdett csúnyán üvölteni,hogy, elege van és nem érti miért nem lehet 5p alatt végezni.....
Ráadásul elfogyott a melegvíz.... így még nagyobb vitát csapott.A lányom kiborult,hogy leegettuk...Nálatok ez probléma?
Itt inkább a stílussal van baj. Talán szépen kellene jelezni ezt a lányotok felé, ő meg majd beszél a barátjával. Ha ordibáltok előttük, azzal valóban a lányotokat hozzátok kellemetlen helyzetbe.
Vagy az se rossz megoldás, hogy a srác menjen utoljára fürdeni.
Jó, egy zuhanyzáshoz tényleg sok a 30-40 perc, de én biztos nem szólnék be emiatt. Viszont egy átlag vendég mégis honnan tudná, hogy a meleg víz fogyóeszköz? Életem során több helyen éltem, de sosem volt ez probléma, talán csak legfeljebb gyerekkoromból emlékszem ilyesmire, de hát az már ilyen 25 éve volt kb :D
Első sorban szerintem a lányodnak kéne beszélnie a fiújával, hogy egyrészt fogja rövidebbre a zuhanyzást (amúgy tényleg mit lehet ennyi ideig csinálni a zuhany alatt..? ), vagy menjen utoljára vagy akármi. Oké, hogy ciki neki, de vendégségben igenis a vendéglátó szabályai érvényesek, muszáj alkalmazkodni. És így, hogy a férjed láthatóan nem is örül neki, hogy a pasi ott van, érdemes lehetne neki is egy kicsit meghúzni magát a jó viszony érdekében.
A meleg víz elfogyasztása természetesen zavarna, és én speciel itthon se vagyok pazarló, nemhogy vendégségben. Amivel kapcsolatban szintén lehetne tapintatosabb, előzetes kérdés nélkül nem illik hosszabb távra befoglalni a fürdőszobát, ez szintén nem csak vendégségre vonatkozik. Más is akarhat menni fürdeni, ha meg egybe van a vécével is, akkor pláne necces. Viszont a férjed viselkedése sem megfelelő, nem ordibálni kell a srác füle hallatára, hanem én is azt csinálnám, amit többen leírtak, a lányomat kérném meg, hogy tájékoztassa a barátját, hogy elfogy így a víz stb.
12: Panelból költöztem anno kertes házba, amikor családot alapítottam, bojler van. De előtte is tudtam, hogy nem minden háztartásban korlátlan a meleg víz, és ahogy már írtam is, alapból se vagyok pazarló, vonatkozik ez tusfürdőre, vécépapírra, akármire.
5-ös vagyok ismét.
"nem 20 p sokszor hanem van H 30 perc volt hogy 40 is"
Mondjuk ez már nagyon durva, 30-40 perc zuhanyzás, folyamatos folyóvíz alatt állás? Az nagyon nagyon extrém, ezért már én is szólnék, persze normálisan.
El nem tudom képzelni, hogyan lehet ennyi ideig zuhanyozni?! Ez ultrabrutál. Még a 20 perc is extrém nekem, én tiszta és igényes vagyok, meg minden, de nagyon max. 5-6 perc a zuhanyzás és akkor már sokáig húztam... Eleve én úgy zuhanyzok és erre próbálom a gyerekeimet is tanítani, hogy amíg a tusfürdővel mossuk a testünket, addig nem folyatjuk a vizet. Például. És még vannak praktikák, amivel a vízfogyasztás csökkenthető.
Ismétlem: a 30-40 perc folyamatos víz alatt állás, na az már nem zuhanyzás, az már nem is tudom micsoda.
Férjed, aki akkora alfahím, hogy veled tud ordítani, kis vejének nem tud szólni, hogy Gáborkám, kifogyasztod a melegvizet, légy szíves igyekezz, köszi!
Ez annyira bonyolult, tényleg?
Ennyi.
Amúgy apuka miért veled ordít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!