Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tusoltok?

Figyelt kérdés

A lányom párja heti 1x itt alszik.A férjem már 2x balhezott velem,hogy szóljak neki,hogy ne 20 percet tusoljon....Nekem ez ciki és nem érdekel.Tegnap este ismét itt volt ,15 perc volt a fürdés kb,a férjem elkezdett csúnyán üvölteni,hogy, elege van és nem érti miért nem lehet 5p alatt végezni.....

Ráadásul elfogyott a melegvíz.... így még nagyobb vitát csapott.A lányom kiborult,hogy leegettuk...Nálatok ez probléma?

2024. ápr. 3. 21:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt inkább a stílussal van baj. Talán szépen kellene jelezni ezt a lányotok felé, ő meg majd beszél a barátjával. Ha ordibáltok előttük, azzal valóban a lányotokat hozzátok kellemetlen helyzetbe.

Vagy az se rossz megoldás, hogy a srác menjen utoljára fürdeni.

2024. ápr. 4. 07:36
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

Jó, egy zuhanyzáshoz tényleg sok a 30-40 perc, de én biztos nem szólnék be emiatt. Viszont egy átlag vendég mégis honnan tudná, hogy a meleg víz fogyóeszköz? Életem során több helyen éltem, de sosem volt ez probléma, talán csak legfeljebb gyerekkoromból emlékszem ilyesmire, de hát az már ilyen 25 éve volt kb :D

Első sorban szerintem a lányodnak kéne beszélnie a fiújával, hogy egyrészt fogja rövidebbre a zuhanyzást (amúgy tényleg mit lehet ennyi ideig csinálni a zuhany alatt..? ), vagy menjen utoljára vagy akármi. Oké, hogy ciki neki, de vendégségben igenis a vendéglátó szabályai érvényesek, muszáj alkalmazkodni. És így, hogy a férjed láthatóan nem is örül neki, hogy a pasi ott van, érdemes lehetne neki is egy kicsit meghúzni magát a jó viszony érdekében.

2024. ápr. 4. 07:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A meleg víz elfogyasztása természetesen zavarna, és én speciel itthon se vagyok pazarló, nemhogy vendégségben. Amivel kapcsolatban szintén lehetne tapintatosabb, előzetes kérdés nélkül nem illik hosszabb távra befoglalni a fürdőszobát, ez szintén nem csak vendégségre vonatkozik. Más is akarhat menni fürdeni, ha meg egybe van a vécével is, akkor pláne necces. Viszont a férjed viselkedése sem megfelelő, nem ordibálni kell a srác füle hallatára, hanem én is azt csinálnám, amit többen leírtak, a lányomat kérném meg, hogy tájékoztassa a barátját, hogy elfogy így a víz stb.

12: Panelból költöztem anno kertes házba, amikor családot alapítottam, bojler van. De előtte is tudtam, hogy nem minden háztartásban korlátlan a meleg víz, és ahogy már írtam is, alapból se vagyok pazarló, vonatkozik ez tusfürdőre, vécépapírra, akármire.

2024. ápr. 4. 08:26
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

5-ös vagyok ismét.

"nem 20 p sokszor hanem van H 30 perc volt hogy 40 is"

Mondjuk ez már nagyon durva, 30-40 perc zuhanyzás, folyamatos folyóvíz alatt állás? Az nagyon nagyon extrém, ezért már én is szólnék, persze normálisan.

El nem tudom képzelni, hogyan lehet ennyi ideig zuhanyozni?! Ez ultrabrutál. Még a 20 perc is extrém nekem, én tiszta és igényes vagyok, meg minden, de nagyon max. 5-6 perc a zuhanyzás és akkor már sokáig húztam... Eleve én úgy zuhanyzok és erre próbálom a gyerekeimet is tanítani, hogy amíg a tusfürdővel mossuk a testünket, addig nem folyatjuk a vizet. Például. És még vannak praktikák, amivel a vízfogyasztás csökkenthető.

Ismétlem: a 30-40 perc folyamatos víz alatt állás, na az már nem zuhanyzás, az már nem is tudom micsoda.

2024. ápr. 4. 09:32
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Férjed, aki akkora alfahím, hogy veled tud ordítani, kis vejének nem tud szólni, hogy Gáborkám, kifogyasztod a melegvizet, légy szíves igyekezz, köszi!

Ez annyira bonyolult, tényleg?

2024. ápr. 4. 10:55
 16/23 anonim ***** válasza:
34%
Én bő fél órát tusolok. Nem égetném magamat ilyennel. Ha valaki átjöhet az tusolhat amíg akar. A lányod helyében elsüllyednék szégyenemben.
2024. ápr. 4. 11:04
 17/23 anonim ***** válasza:
88%
Hát egy nyugati országban nagyon kiakadnának a kedves vő jelöltre az biztos.
2024. ápr. 4. 12:54
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem az ára miatt haragszik,hanem hogy Mi a szoszt lehet ennyit csinálni a tus alatt .Mi sem vagyunk igénytelenek,de 5 perc alatt is le lehet fürdeni.Beszeltem a lányommal ,azt mondta ,hogy jelezte a párjának ,és elvileg otthon is probléma amit csinál.Megkertem ,hogy szóljon neki ,hogy itt ezután próbálja 15 percre szorítani a békesség kedvéért.
2024. ápr. 4. 13:17
 19/23 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi.

Amúgy apuka miért veled ordít?

2024. ápr. 4. 13:21
 20/23 A kérdező kommentje:
Mert ,hogy már többször szólt ,hogy szóljak neki,de én nem tettem.O meg nem igen kedveli nem áll szóba vele ha nem muszáj....
2024. ápr. 4. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!