Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihűlt házasság esetén jogosan érzem ezt?(részletek lent)
Azt tanácsolom, hogy tartsd a távolságot a nőtől, mert kapcsolatban van te meg házasságban és mert rá fogsz fázni rohadtul ha lelép. Neked fog fájni, de nagyon. Egyébként szeretet és figyelemhiányban szenvedsz.
A feleségeddel kéne a házasságot feléleszteni.
Elbeszélgetni vele, hogy kinek mi hiányzik és pótolni együtt.
Természetesen ha nem sikerül akkor pedig válni.
"A feleségemmel úgy élünk együtt egy háztartásban mintha lakótársak/szobatársak lennénk. Rendezett körülmények között élünk. Én 35 ő 34 éves."
Nem értem komolyan miért vagy még vele. 35 évesen??? Most komolyan. Még ha 60 lennél, megérteném, hogy már nem nagyon ugrálnál. De így, hogy gyerek sincs, feltételezem nincs közös vállalkozás sem. Életed felén járó potens férfi vagy.
Ehhez az egészhez semmi köze a nőhöz, ne emiatt fájjon a fejed. Ő csak egy tünet. Tudom a kényelem, meg a megszokás, meg hát annyira nem is olyan rossz, de komolyan mondod, hogy te is meg ő is így akarja leélni az 1 db életét, ami adatott? Ilyen fiatalon... Fájdalmas még olvasni is.
Ne vesztegesd az időd!
Szerintem se a csajjal foglalkozz, nincs értelme. Maximum annyit érsz el, hogy tényleg beleszeretsz, aztán arcra esel, mikor elmegy.
Itt a házasságod a probléma! Vagy tedd oda magad, és ketten hozzátok rendbe, vagy ideje lezárni, ha nem sikerül.
A ferjem is 35 volt, amikor megismerkedtunk. 5 eves volt akkor a fia. O sem temette el magat, csak azert mert az elozo hazassaga rosszul sikerult. 4 eve vagyunk egyutt, egy eve hazasok es nyar vegen erkezik a kozos gyerekunk.
Szoval kerdezo, 35 evesen, plane mivel gyereked sincs, es igy konnyebb lepni, nem tudom mire varsz.
#9: Azaz,tényleg!:D örülök:)
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!