Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar házasságok kb. hány százaléka olyan, mint a Varga-Magyar házaspárnál láttuk?
Úgy látom itt többeknek meghaladja a képességeit az a kihívás, hogy most nem az a kérdés, hogy szurkol-e MP-nek, hogy minél nagyobb kárt okozzon a Fidesznek (én pl. ennek szurkolok), hanem a VJ-MP közötti toxikus házasság az ilyen jellegű hazassagok áll fordulási aránya.
Gyengébbek kedvéért a kérdést nem is a politika kategóriába írtam, mégis jönnek és nyomják hogy őket nem érdekli.. 😅
Ha nem erdekel a kérdés, akkor nem itt van a helyed, koma. :)
Mi meg azt próbáljuk neked megmagyarázni, hogy nincs itt semmiféle toxikus házasság, de ez meg úgy látszik, hogy a te képességeidet haladja meg.
Igen, van egy csomó toxikus házasság, nem is tudom, honnan lehetne a valódi százalékos arányt beszerezni, talán a Statisztikai Hivatalt kérdezd. Legyen mondjuk 18,74 %. És akkor mi van?
Mesteri szinten fikázod és pocskondiázod a kérdésed alá kommentelőket.
Gratulálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!