Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A magyar házasságok kb. hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar házasságok kb. hány százaléka olyan, mint a Varga-Magyar házaspárnál láttuk?

Figyelt kérdés

Tehát hogy belül terror, kifelé mézes-mázas képmutatás?

[link]

márc. 29. 18:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Úgy látom itt többeknek meghaladja a képességeit az a kihívás, hogy most nem az a kérdés, hogy szurkol-e MP-nek, hogy minél nagyobb kárt okozzon a Fidesznek (én pl. ennek szurkolok), hanem a VJ-MP közötti toxikus házasság az ilyen jellegű hazassagok áll fordulási aránya.

Gyengébbek kedvéért a kérdést nem is a politika kategóriába írtam, mégis jönnek és nyomják hogy őket nem érdekli.. 😅

Ha nem erdekel a kérdés, akkor nem itt van a helyed, koma. :)

márc. 31. 00:32
 22/25 A kérdező kommentje:
*előfordulási aránya
márc. 31. 00:33
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

Mi meg azt próbáljuk neked megmagyarázni, hogy nincs itt semmiféle toxikus házasság, de ez meg úgy látszik, hogy a te képességeidet haladja meg.

Igen, van egy csomó toxikus házasság, nem is tudom, honnan lehetne a valódi százalékos arányt beszerezni, talán a Statisztikai Hivatalt kérdezd. Legyen mondjuk 18,74 %. És akkor mi van?

márc. 31. 09:08
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Mesteri szinten fikázod és pocskondiázod a kérdésed alá kommentelőket.

Gratulálok.

márc. 31. 10:35
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a mi intelligenciaszintunk a kozelebe sincs a tiednek. 😞 Rettenetesen szegyelljuk magunkat, de akkor talan nem ez a kozeg az, ahol meg kell jelenned. Probalkozz elitebb korokben.
márc. 31. 13:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!