Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar házasságok kb. hány százaléka olyan, mint a Varga-Magyar házaspárnál láttuk?
Komolyan van ma olyan birka, aki Varga meséit elhiszi? Kérdezö, ne legyél már ilyen ostoba. Magyar egyébként tagadja, de Magyar nem sírja tele a magánéletével a bulvárt, mert az nem érdekel senkit. Azzal foglalkozik, amivel kell. Juci meg nem tudja cáfolni a felvételen hallottakat, ezért be kell sározni Magyart. Egyébként meg, ha igaz is lenne, kit érdekel? Az ö magánügye, nem tudom hány év házasság után is megfelelt így neki, most kezdjük el sajnálni szegényt? Felnött ember, oldja meg a problémáját. Inkább arról beszéljen, amiröl kéne.
Általánosságban viszont azt gondolom, hogy mindenki a saját életéért tartozik felelösséggel. Aki bántalmazó kapcsolatban él, annak van lehetösége kilépni. Ugyanúgy, ahogy bele is önállóan lépett. Van rengeteg segítö szervezet, ha egyedül nem megy. Ilyen esetekben csak a gyerekeket sajnálom, azok nem tehetnek semmiröl.
Aki szerint Varga hazudott a házasságáról, az ne spanmeljen ide legyen szíves, hanem menjen a politikába, ott talál megfelelő kérdéseket magának és ott tud rajongani vagy gyűlölködni.
Azok válaszát várom, akik elfogadják, hogy ez egy olyan házasság volt, ahogy Varga leírta és amit egyébként Magyar sem tagad.
Aki nem élt át ilyen kapcsolatot az most biztos hogy nem hisz Vargának, pont emiatt mert nem érti a mechanizmusát annak, hogy miért marad valaki egy ilyen ember mellett, miért szül neki 3 gyereket.
Mindenki a fizikai bántalmazásra van kiélezve és legyint a lelki részére, nem éri el a magyarok ingerküszöbét hogy egy nőt nap mint nap megaláznak, érzelmileg súlyosan bántalmazzák.
Igazából ugyanaz történik mint a házasságukban, MP hívei annyira hinni akarnak benne, hogy elnézik neki ezeket a dolgokat, tehát meg is van a válasz a kérdésre, hogy miért maradt vele, pont ezért amiért emberek tízezrei vakon bíznak benne ezek után is.
Pedig elég nagy probléma lenne, ha MP valóban egy nőgyűlölő nárcisztikus lelki bántalmazó és esetleg hatalomra kerül. Hiába akarjuk elválasztani a fideszbuktatásos sztorit és a házasságukat, nem szabad elmenni amellett ha MP-nek személyiségzavara van, mert az igenis közügy.
Jajj, kérdező! Te nagyon (ál)naív vagy, már ne is haragudj!
Ma már nem a 70-es években élünk, ahol az asszony sorsa, hogy tűrjön! Idefigyelj! Itt a válások 80%-át a nők adják be. Nem ilyen késsel rohangászásokért, karvaanyázásokért, mint amiket a jóminiszterasszony panaszol. Hanem pl. elhidegülés miatt, ami sokszor azt jelenti, hogy az asszony ráun a párjára és nincs szex. Vagy elhanyagolás miatt, ami meg sokszor annyit jelent, hogy nem keres elég jól a férj. Az esetek egy részében viszont az a valóság, hogy az asszony szerelmes lesz, titokban szeretőzik, és a válás után pár hónappal legitimálja az új kapcsolatot.
Mégis miből gondolod, hogy Judit asszony nem perelte volna be az első nárcisztikus megnyilvánulás után a férjét? Öregem, egy ilyen "könyvdobálós" sztori után úgy elperelték volna a gyerekeket Pétertől, mint a 21. Ezzel szemben váltott felügyeletet kértek közös megegyezéssel, ahogy hallottam.
Politika ez drágám, a fele sem igaz, abban biztos vagyok. Nekem ez a véleményem, de hát az meg ugye neked lehet más.
És hogy a kérdésre is válaszoljak.
Igen elenyésző lehet az ilyen házasságok száma. Kevés nő hagyja magát terrorizálni évekig. Lazán beadják a válást. A bírósági gyakorlat többségében a nő javára dönt a gyerekelhelyezésnél és a vagyonmegosztásnál egyaránt.
Juciminiszter, aki seggeben ott loholtak a testorok, es aki barkit kepes bortonbe rakni (vagy mint ismeretes, kiszedni onnan) nem tett feljelentest a sajat ferje ellen.🤡 Ertem. Bizonyitekok? A szava nem eleg, hazudott o mar nekunk eleget.
Isztambuli egyezmeny, szerinte politikai hiszti.
Kozos felugyeleti jog a bantalmazo apukanak?
Viktorunk a koztudottan novero Curtisszel pozol. Az nem baj?
A kutyat nem erdekli, milyen hazassaguk volt. A hangfelvetelen elhangzottakrol kellene beszelni, meg a kegyelmi botranyrol. Ugyanis az tartozik az adofizeto emberekre, nem a hazassaguk velt vagy valos serelmei.
Ajanlom megnezesre a 444 altal kozzetett, Valotlanul cimu riportot. Abban minden benne lesz. Bar nem remenykedek, 2 ev mulva ugyanugy a fidesz lesz megszavazva.
12:
“A hangfelvetelen elhangzottakrol kellene beszelni, meg a kegyelmi botranyrol. Ugyanis az tartozik az adofizeto emberekre, nem a hazassaguk velt vagy valos serelmei.”
Ezzel egyetértek, de hogy jön ez ide?
“Ajánlom megnézésre a 444 altal kozzetett, Valotlanul cimu riportot.”
Előfizetőként valószínűleg jóval hamarabb láttam, mint te:)
De ne ess abba a hibába, hogy ettől kezdve azt gondolod, hogy akit a Fidesz-média kipécéz, az feltétlenül ártatlan. Felhívom a figyelmed arra, immár harmadjára, hogy MP nem tagadja a VJ által elmondottakat.
14-es kiválóan megfogalmazta, hogy voltaképpen ugyanaz jatszodik most le az MP-hívekben mint a házasságukban: annyira hinni akarnak benne, hogy elnézik neki ezeket a dolgokat, tehát meg is van a válasz a kérdésre, hogy miért maradt vele, pont ezért amiért emberek tízezrei vakon bíznak benne ezek után is.
És érdekes, hogy ezek az emberek értetlenkednek most azon, hogy VJ miért nem ábrándult ki.
"annyira hinni akarnak benne, hogy elnézik neki ezeket a dolgokat, tehát meg is van a válasz a kérdésre, hogy miért maradt vele, pont ezért amiért emberek tízezrei vakon bíznak benne ezek után is."
Személy szerint nem igaz, hogy vakon bízom benne, meg nekem amúgy is teljesen mindegy, hogy mi történik Magyarországon, mivel 22 éve külföldröl nézem a kabarét, ami itt megy. Persze nem mondom, hogy nem vagyok megelégedve, amikor viszem az euróban kapott fizetésemet és egyre hosszabb szál jó magyar kolbászt kapok érte, de itt arról van szó, hogy tetszik, hogy végre egyvalaki fel mert állni és tesz valamit. Hogy meddig jut a bátorságával, az most mindegy is, a lényeg az, hogy szeretem az ilyen bátor embereket és remélem el tud indítani valami változást az országban. Ha igen, akkor nekem teljesen mindegy, hogy nárcisztikus-e, hogy növerö-e, hogy sminkeli-e magát, vagy hogy mit müvelt a négy fal között szegény Jucival. Teljesen mindegy. Semmi közöm hozzá. Azzal kéne foglalkozni, ami az országra tartozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!