Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági szerződés?így fer?
"Keresnek kell másik pélót. Amelyik jobban tejel. Ha ez a fontos."
Itt egyelőre a kérdező tejel a pasikának.
Szar ügy. Gondoskodnod kellett volna az anyagi helyzetedről erre az időszakra( amíg nem dolgozol), mielőtt gyereket csinálsz felelőtlenül.
Amúgy meg a pasidnak igaza van, neked semmi közöd a házhoz, a leírás alapján egy lila fillért se adtál bele.
"3 pipás seg*fej:
" de hát ez van, majd gyűjtögetsz magadnak ahogy tudsz."
Nem tudom, milyen képet vágnál, ha a nőd azt mondaná neked, hogy papa, mardj itthon, lásd el a kölyköt, háztartást, én addig pénzt keresek,"
Borzasztóan örülnék neki, mint majom a farkának!
Komolyan mondom!
Ha nő vagy, akkor ismerkedjünk, mert én nagyon is vevő vagyok erre a felállásra!
31F
"Gondoskodnod kellett volna az anyagi helyzetedről erre az időszakra("
Nem Mucuka. Ez apukaval közös feladat. Vagyonmegosztasnal pedig a pasi fizetni fog.
75. A jó édes anyukát mucuka. + Tévedésben élsz. Egy nő minden esetben számolnia kell azzal, hogy ha gyereket vàllal, azt magának szüli, mert a faszik hajlamosak lelépni, ha megunják a családosdit. Nagyon sok ismerősöm járt így, számtalan sírás-rívást hallgattam végig náluk ezzel kapcsolatban. Ha anyagilag biztosították volna a függetlenségüket még a gyerek előtt, nem lenne gondjuk. Volt aki pl megtette és nem is volt problémája azzal, hogy el kell vàlnia amikor kiderült hogy a férje a szülés óta félrekefél.
A gyerek, alapvetően közös teher, lenne, viszont ezt rengeteg pasi lazán elfelejti, főleg ha rákattan egy másik nőre, így nem lehet rájuk alapozni. Nem egyet ismerek aki külföldre menekült és magasról leszarja a gyerekét. Messzire se kell mennem. Az egyik rokonom gyerekének az apja is ezt csinálta.
Szóval aki nem gonsoskodik magáról, meg a gyereke jólétéről, az igencsak felelőtlenül vállalta ezt a kötelezettséget.
76
A kérdező pont hogy azzal gondoskodik a jövőjéről, ha nem ír alá egy számára hátrányos szerződést. Egy olyan szerződést, ami nélkül előnyösebb lenne a helyzete, és ami a házastársak 99% eleve alaphelyzet.
"Ha anyagilag biztosították volna a függetlenségüket még a gyerek előtt, nem lenne gondjuk"
Mondd már el nekem te nagyokos, hogy ezt mégis hogyan gondolod. A nők átlagban 32 évesen szülnek, 32 éves korára mégis milyen jelentős megtakarítása van egy átlagembernek? Nem kell mindent a nők nyakába varrni.
2022-es adatok szerint a a nagy többségnek legfeljebb milliós, vagy annál is kevesebb tartaléka van a 30-50 éves korosztályban.
Jó reggelt Magyaroszágon!
79. Ha nincs rá keret, nem kötelező gyereket csinálni. Felelőtlenség csupasz seggre szülni és remélni hogy majd a másikon tud élősködni amíg vissza nem megy dolgozni. Ennyi.
De látom nem fogod fel, szóval én részemől ezt lezárom. Felesleges a vita, mivel láthatóan teljesen más az értékrendünk, véleményünk/ hozzáállásunk a témát illetően. Amúgy megsúgom, nekem több olyan barátnőm is van, akik szülés előtt bizony évekig megtakarítottak azért, hogy ne kerüljenek szorult helyzetbe amíg otthon vannak a gyerekkel, és szülés után sem vakarta a seggét egyik sem otthon pl 3 évig. Max 1 év után visszamentek dolgozni, és addig is ott volt a megtakarításuk, nem szolgáltatták ki magukat.
Na További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!