Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági szerződés?így fer?
Nő vagyok 2 gyerekkel, és végeztem már fizikai munkát is - felújítást. Elárulom, hogy utóbbi sokkal könnyebb - idegileg.
Szabadságot meg aki irta...te se neveltél még gyereket. Gyerek mellett látszat szabadság van csak.
Nem hiába vannak a viccek hogy a pasik a mhelyükre járnak pihenni!
Megválaszolva az alap felvetést:
"írjam alá,hogy csak az lesz közös amit majd házasság után,gyűjtünk ,a házhoz semmi közöm"
Meglehetősen korrekt. Sőt, házasság után is otthon fogod mereszteni a popódat, ameddig a férfi 80%-al több erőforrást tesz bele a dologba, és azt elfelezni teljesen házasság után, még így is korrekt. Meglehetősen erősen korrekt.
Természetesen megértem a helyzeted, hogy kicsit para, hogy kirakhatnak a ház nélkül, azért tegyük hozzá, sokat valószínűleg nem tettél hozzá, de hát ez van, majd gyűjtögetsz magadnak ahogy tudsz.
"Szerintem 1000x többet ér a szabadság, amit otthon megkap, azt csinál amit akar"
😂😂😂😂
Ez egy élettársi vagyonmegosztásról szóló cikkben volt:
"Az élettársak együttélésük alatt a szerzésben való közreműködésük arányában szereznek közös tulajdont, ha pedig a közreműködés aránya nem állapítható meg, azt azonos mértékűnek kell tekinteni, azzal, hogy a háztartásban végzett munka a szerzésben való közreműködésnek számít."
De itt a cikk: [link]
Édes Istenem látom elszabadult a pokol...Nincsen semmilyen luxus élet biztosítva nekem,sok kaját ennivalot a szüleim adnak ,hogy több maradjon a házra .Sőt mondok jobbat,apa hónapokat dolgozott a házon,és nem egyszer vett nekünk anyagokat nem kevés pénzért .
.Képzeld nem járok se körmös,se fodrász se hasonló szépészeti dolgokra.Hat havonta egy turkalot megejtek,ennyi talán nekem is jár.Koszonom a válaszokat.
Akkor mondok jobbat, ami még nem hangzott el.
Keresnek kell másik pélót. Amelyik jobban tejel. Ha ez a fontos.
3 pipás seg*fej:
" de hát ez van, majd gyűjtögetsz magadnak ahogy tudsz."
Nem tudom, milyen képet vágnál, ha a nőd azt mondaná neked, hogy papa, mardj itthon, lásd el a kölyköt, háztartást, én addig pénzt keresek, házat építek magamnak, neked pedig egy nagy lófszt!
Normális nő, ha van kicsi esze, nem ír alá ilyent, hozzá sem megy a palihoz és bíróságon vagyonmegosztást kér.
"Sőt mondok jobbat,apa hónapokat dolgozott a házon,és nem egyszer vett nekünk anyagokat nem kevés pénzért ."
Akkor még inkább igaz, amit írtam. A pasid kihasznál és lehúz. Jól megszívtad vele. EZt az egészet még a gyerek és építkezés előtt kellett volna tisztázni.
68 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!