Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a megérzésem?
Mindig Szombaton mosok, berakom péntek este és reggelre kész, mehet a szárítóba.
Három négy mosás kell hetente mivel 4 tagú család vagyunk, két kis gyerekkel.
Hétköznap én dolgozom.
Férjem is.
Este beraktam a mosást, látta is, tudja is, és a wc ajtót nyitva hagyta, ezért 5kor a kicsi felebredt a mosógépre.
Mondtam neki reggel hogy nyitva hagyta.
És nekem az a bajom hogy sose mondaná azt, ja bocsi, elfelejtettem, vagy nem vettem észre. Nem.
Elkezd egyből engem savazni hogy miért ilyenkor mosok, miért nem hét közben, vagy napkozben.
Én meg elmondom hogy nem fogok este 8kor mosni. Hát ő majd kiszedi, hétköznap mossak inkább.
Ez baromi idegesítő számomra hogy semmiért nem vállal felelősséget.
Mindig az jön ki hogy én vagyok a hibás.
Ő sosem.
Vagy én gondolom rosszul?
Nem értem. Péntek este bepakolod a mosógépet és csak szombat reggel indítod el? Vagy pénteken ki is mosol és reggel berakod a poshadt ruhákat a szárítóba?
Én is pénteken pakolom be a gépet, de egy mosás az programtól függően 30-45 perc. Aztán kiteregetek és kész. 🤔 nálatok ez egy kétnapos program?
Amúgy szerintem túlreagálod. Berakod hétközben a mosógépet, kimos és valamelyikőtök kipakolja. Ezek nem problémák...
Vagy a hétköznapi mosás helyett: vegyétek le a hangot, csukjátok be a slozi ajtót.
Vagy ha annyira okos, rakjon be néhány mosást ő.
Vagy te úgy időzítsd, hogy ne 6-ra végezzen, hanem mondjuk 8-ra az a mosógép.
Ennyi erővel moshatnál épp délben is, ebéd után átpakolnád a szárítóba és délutánra kész van. Vagy délelőtt is elindíthatnád. Túlbonyolítod!
Úgy tűnik, csak azért is maradsz a te variációdnál, hogy neked legyen igazad és akkor is az legyen amit te mondasz, még ha máshogy egyszerűbb lenne.
Sajnálom a férjed.
Istenem, ilyen hülyeségen veszekedni! Ezer megoldás van!
Hallgatsz a férjedre, és máskor mosol.
Távolabb teszed a babát a WC-től.
Kikapcsolod a mosógép csipogóját.
Nem cseszteted a férjedet semmiségekért, és nem vonsz le messzemenő következtetéseket a felelősségérzetére abból, hogy szombat reggel álmosan nyitva felejtette a WC ajtót.
Ezzel nem azt mondom, hogy te vagy a hibás, csak azt, hogy vannak megoldások a otthonod békességének a megőrzésére. Hidd el, az ilyen otthoni feszkó sokkal jobban zavarja a babádat, mint az, hogy felébred a mosógép csipogására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!