Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a megérzésem?
Mindig Szombaton mosok, berakom péntek este és reggelre kész, mehet a szárítóba.
Három négy mosás kell hetente mivel 4 tagú család vagyunk, két kis gyerekkel.
Hétköznap én dolgozom.
Férjem is.
Este beraktam a mosást, látta is, tudja is, és a wc ajtót nyitva hagyta, ezért 5kor a kicsi felebredt a mosógépre.
Mondtam neki reggel hogy nyitva hagyta.
És nekem az a bajom hogy sose mondaná azt, ja bocsi, elfelejtettem, vagy nem vettem észre. Nem.
Elkezd egyből engem savazni hogy miért ilyenkor mosok, miért nem hét közben, vagy napkozben.
Én meg elmondom hogy nem fogok este 8kor mosni. Hát ő majd kiszedi, hétköznap mossak inkább.
Ez baromi idegesítő számomra hogy semmiért nem vállal felelősséget.
Mindig az jön ki hogy én vagyok a hibás.
Ő sosem.
Vagy én gondolom rosszul?
Milyen lakásban laktok? Vagy családi ház? Utalom azokat a szomszédokat, akik akar hétközben vagy hétvégén reggel ötkor mosnak, mert egyszerűen nem igaz, hogy nem lehet máskor
Ha a ferjednek baja van vele, mikor mosol, akkor nyugodtan megteheti ő is, nincs a seggebe ragadva a keze.
Vegyél a mosogép talpa alá tappancsokat. Lehet kapni mosogep boltban. Szinte hangtalanok lesznek tőle a gépek centri alatt.
Plusz nem artana magasabb kategoriás gép is azok us halkabbak.
A gyerekek a monitin zúgásokra nem szojtak felébredni. Sanszos hogy amugy is ebredt volna 5 kor amúgyis.
Amugy az lehetett a baja hogy gond van es raraktad a gondot hogy neki legyen belole gondja(mert ő nem csukta be az ajtot) es le akarta csak passzolni magárol.
A negativ ingerek hullamszeruen terjednek amugyis a tarsadalomban. Odaszúrsz valakinek vmit az tovabbadja a kovetmezőnek es vegigmegy a városon is:)
Nem értem miért este mosod a ruhákat és reggel szeded ki. Komolyan. Tényleg nem nagy dolog napközben berakni és mit tudom én egy óra múlva kiszedni majd kirakni. Vagy a férjed is megteheti napközben hétvégén.
Miért ragaszkodsz a péntek estéhez? Szabályok vannak, vagy mi?
Ne hagyd meg rám, de én is neki adok igazat. Én most "hallok" életemben először, hogy este valaki kimoss és reggel szedi ki a ruhákat. Egész éjjel a mosógépben vannak!
Szerintem te neked annyira eleged van az életedből, a gyereknevelésből, a férjedből, hogy folyton találsz ki kiflgasokat miért ugasd le a fejét!
Csoda, hogy bírja idegekkel és nem lenne meglepő, hogy elzavarna melegebb éghajlatra.
Igazi házisárkány vagy, aki beossza minden percét mi hogyan történjen és ha a másik nem alkalmazkodik hozzá, netán elfelejti akkor ő az, aki nem vállal felelősséget.
Menj pszichológushoz, rád fér.
Én is azon vagyok kiakadva 9-es. Azért írtam, hogy most "hallottam" először ilyesmiről.
Ott rohadnak meg a ruhák a mosógépben egész éjjel!
Segítene neked kérdező:
"Én meg elmondom hogy nem fogok este 8kor mosni. Hát ő majd kiszedi, hétköznap mossak inkább."
Egész héten ott állnak amúgy a piszkos ruhák a kosárban (vagy hová rakjátok őket) és csak egyszer mosod ki pénteken este.
2 gyerekre, akik összepiszkolják a ruhájukat egykettőre ennyit mosol.
Mit szólnál ahhoz, hogy kézen kéne mosni és kicsavarni őket, kiteregetni, kivasalni?
Megvan a kenyelem és neked az a bajod, hogy szól neked, hogy máskor kéne mosni.
Igaza van 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!