Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a nyitott házasságról?
Figyelt kérdés
febr. 21. 12:50
21/22 KicsiZsorzs válasza:
A nyitott házasság, egy nagyon speciális életforma. Nem való akárkinek. Szerintem sokkal többen élnek nyitott házasságban, mint azt gondolnánk. De igazán jól működőben jóval kevesebben. Kevesebb az esély arra, hogy mindkét fél ugyanúgy élje meg. Nem ördögtől való, de én például nem éltem a lehetőséggel, amikor alkalmam lett volna rá. Talán születni kell erre. Aki nem fogékony rá, nem is tudja megérteni a miértjét. Sokfélék vagyunk, ami valakinek természetes dolog, másnak már lehet, hogy extrém. Mint a szex-ben:az egészen prűdtől, a gátlástalan nyitottságig. Nem hiszem, hogy az egyik értené a másikat. De van egyszerűbb megközelítés is:én pédául nem tudom elképzelni a házasságom úgy, hogy külön kasszán legyünk a párommal. Pedig az ismeretségi körünkből is jópáran így élnek. Számomra ez elképzelhetetlen. A lényeg, hogy előítélet nélkül el tudjuk fogadni, a tőlünk eltérő felfogásban élőket.
22/22 anonim válasza:
Elméletiekben úgy vagyok vele, hogy én nem lennék benne boldog, de ha más igen, szívük rajta. Gyakorlatiakban meg sokszor látom azt, hogy csak az egyik akar több emberrel dugni, a másik meg annyira szereti vagy párkapcsolatfüggő, hogy belemegy, sőt sokszor egyoldalú is már a megállapodás vagy dühös az a fél, aki kiharcolta ezt, ha a másik fél is eljárkál másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!