Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott házasságban élők miért áltatják magukat? Nem lenne egyszerübb beismerni hogy már valami nem működik, azért lett nyitott? Nektek mi véleményetek az ilyen házasságról?
Ezt a témát ezerszer kiveséztük itt..
Nem értek egyet az iylen házasságokkal, mármint én sem udom elképzelni, de nem jelenhetem ki, hogy ők átatják magukat, meg, hogy nem működik.
Ha közös döntéssel lett nyitott, és nem megcsalásból lett engedménnyelaz, akkor ez működhet, van aki ek működik.
Egymással élnek jól, harmóniában, de szexuálisan, kizárólag szexuálisan szükségük van másra is.
Pl ha valaki 3. Felet visz a szexuális életükbe, az is a nyutott házasság / kapcsolat egy formája.
Én képtelen lennék rá, át sem tudom érezni, hogy másnak miért működik, vagy miért akarja..de nem kell azért messzemenő következtetést levonni.
Mint mo dtam ez a llítás sak akkor igaz, ha egyik fék sem kényszerből, vagy sodródással jut erre a döntésre.
A vélemyényem az, hogy semmi közöm hozzá, semmi közöm más szexualis életéhez, nem is érdekel
Na jah, igazából itt a pont.
Nem a nyitott kapcsolat az áltatás, hanem az, hogy én hűséges, meg ő is, és mással sose... Na persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!