Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményed a nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a nyitott házasságról?

Figyelt kérdés
febr. 21. 12:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Semmit. Én amúgy benne lennék, de a férjem nem. Kívánom őt, nagyon jó vele a szex, de ettől függetlenül fasza lenne néha másokkal is. Mindegy, annyira nem fontos nekem sem. Majd max swingerezünk ha már nagyon nem bírunk magunkkal, abban ő is benne lenne. De még annyira nem érdekel hogy valóban keressek is ilyen lehetőséget. Lehet soha nem is fog, ki tudja.

Örök hűséget senkinek nem fogadtam. Az élet nem egy amerikai film, nem kell semmit megfogadni szertartáson.

febr. 21. 21:37
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
8-as nagyon jól leírta, pontosan így vagyunk 45 évesen. Csak éppen nálunk a férjem nem akar ilyet, pedig 2 éve nem szexelünk,nem kívánom egyáltalán 🙁 Viszont válni sem akar, meg egyébként is, csak a szexmentesség miatt? Amúgy jó, baráti a viszonyunk. Viszont azt nem tudom megbeszélni vele hogy azért nem akar-e nyitott házasságot, mert úgy érzi úgysem találna senkit (nem sokat ad magára, így nem is fog), vagy még vár a csodára hogy megint összefekszünk.
febr. 23. 10:04
 13/22 anonim válasza:
Szerintem a legnagyobb gond, hogy egy házasságban gyereknevelés, háztartás, munka mellett a házastársra nagyon kevés idő és energia jut. Ha emellett elkezdünk randizgatni, szexelgetni másokkal, akkor még annyi se, és ez előbb-utóbb a kapcsolat halálát okozza. Szóval ha ez felmerül, akkor szerintem ezt az időt és energiát inább a házasságba kéne forgatni, hogy jobb legyen, nem abból kifelé.
febr. 23. 11:09
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok prűd, de ha valakinek nem elég a másik fél, akkor ne éljenek házasságban. Én pl inkább vagyok egyedül, mint olyan kapcsolatban, ami csak azért van, hogy legyen valakim. Hogyha valakivel házasságra adnám a fejem, akkor biztos nem akarnék nyitott kapcsolatot. Ha arra van szükségem, akkor eleve nem kell nekem az a házasság. Ha nincs semmi stabil és állandó kapcsolatom, akkor élhetek úgy. Mondjuk engem eleve nem vonz, mert nem akarok fűvel-fával lefeküdni, sőt kevés olyan gan, akivel igen.
febr. 23. 13:42
 15/22 anonim ***** válasza:

10: Az 1 és a mindenki közt azért elég nagy az átmenet, nem?:)

Én 2 kapcsolatra gondolnék ilyenkor.

febr. 23. 14:12
 16/22 anonim ***** válasza:
70%

"meg egyébként is, csak a szexmentesség miatt?"

Biztos jó ötlet sokaknak a barátjukkal házasságban lenni, szerintem nem.

Ez egy hazugság kifele a világnak, ha a barátságot avanzsálod házassággá.

Mindenki azt tartja, a házasság az egy szerelmi kötelék, tehát kifele ez a látszat. Ez szerintem világos mindenkinek, neked is az kéne legyen.

febr. 23. 14:14
 17/22 anonim ***** válasza:

"ha valakinek nem elég a másik fél, akkor ne éljenek házasságban"

Igen.

febr. 23. 14:15
 18/22 anonim ***** válasza:
A házasság mióta szerelmi kötelék? Mindig is jogi funkciója volt inkább. Szerelmesnek lenni pont lehet papír nélkül is.
febr. 23. 21:09
 19/22 anonim ***** válasza:
73%

16:

A szerelem elmúlik, egyfajta barátsággá alakul, mikor ez megtörténik, el kellene válni?

febr. 24. 08:42
 20/22 anonim ***** válasza:
A házasság nyitottá válik akkor az összes körülöttük lévő ember lenézinőket ahogy látványossá válik ez a dolog. Csöndesen kell csinálni, hogy a magánügyetek maradjon. Amúgy meg az a fél aki nem megy félre csa tűri, olyan lelkitraumába zuhan, hogy kár kínozni. Vállás célszerűbb a nyitott dolognál szerintem. Senkinek nem lesz rossza száj íze és van esély egy újrakezdésnek az életben.
febr. 25. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!