Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori veszekedés a pénz miatt. Mi lehet a megoldás?
9 éve vagyunk együtt, mióta összeköltöztünk (7év) közös kasszán vagyunk. Ez úgy néz ki, hogy vannak az állandó költségek (hitel,telefonszámla, rezsi,biztosítás) amiket a férjem számlájáról fizetünk ki, ami marad belőle az általában megy a megtakarításba, én a saját fizumból fizetem a kaját, háztartási dolgokat, kivételes kiadások stb. Az utóbbi időben kevesebbet tudunk jóval félretenni, mert az én fizum (380ezer) sajnos nem elég mindenre már jó ideje. Kajára alsó hangon elmegy 250.000, aztán ugye vannak más kiadások is pl.tankolás, öltözködés, programok, 2 cicánk van stb. Ezen a férjem folyamatosan ki van akadva, nem érti meg, hogy tényleg ennyire drága a bolt, és elvárná, hogy ugyanazok az ételek legyenek, mint eddig, de ne költsek többet. Mondtam neki, hogy ha spórolni akar csak a kaján tudunk, de akkor az a jelenlegi színvonalunk rovására is megy. Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, halat, sütiket, üdítőket veszünk, és ezeknek nagyon durva áraik vannak. Mivel Ő nem igazán jár boltba, így nem méri fel. Már napi szinten vitatkozik velem, ma is pl, hogy még csak egy hete kaptam fizetés, de már kevesebb, mint 200ezer van a számlámon, és még nem voltam a havi nagybevásárláson.
Folyton idegeskedünk a pénzen, sok a feszkó emiatt, és mindig megkapom, hogy nem tudok vigyázni a pénzre. Hiába mondom, hogy akkor cseréljünk, mert közel azonos a fizetésünk, de nem, neki így kényelmes. Már elegem van, hogy ez napi szinten téma. Van, aki talált már erre megoldást?
"Hiába mondom, hogy akkor cseréljünk, mert közel azonos a fizetésünk"
Ha nem hajlandó változtatni a helyzeten, ne vásárolj. Mondd, hogy te nem vagy hajlandó egyedül felelősséget vállalni a költekezésért, és nem bírsz már egyedül tovább cipekedni.
Adja neked a 6 csekket, azt elbírod, a többit ezentúl ő hozza haza.
Gondolom zabál mint állat azt szeret de fizetni nem.
Kicsit gondolkozz, ezért dolgozol?
Az alapoknál vqnnak a gondok, nincs együttműködés.
Mi az hogy te ezt veszed en azt.
Vagy kozosen vagy sehogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!