Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, akik a párkapcsolatukból nem tudnak vagy nem akarnak szabadulni, de közben meg mégis sok a veszekedés/vita?Volt olyan, hogy megtettétek vagy megfordult a fejetekben a megcsalás,hogy valahogy lenyugodjatok?Vagy nem megoldás?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert hasonló kapcsolatban vagyok én is

2023. júl. 10. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy félrebaszol, az otthoni helyzet nem változik.
2023. júl. 10. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Olyan nincs, hogy nem tud szabadulni.

Nem akar, vagy nem mer, az már inkább.

Az ilyeneket még sajnálni sem tudom. Egy értéktelen társadalmi hulladék.

2023. júl. 10. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

#2:

Gondolom a "nem tud szabadulni" kifejezést arra értette a kérdező, hogy egyedül nem tudja magát eltartani, nem tudna egyedül albérletet fizetni és/vagy vannak gyerekek is akik miatt még nehezebb szabadulni. Jó sok ilyen ember van, a mostani gazdasági helyzetben egyre több lesz. Persze ezt nem úgy kellene megoldani hogy megcsalják a párjukat. Csak sokan a kényelmetlen újrakezdés helyett a megszokott meleg sz_rt választják.

2023. júl. 10. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Jelen. Nem gondoltam megcsalasra, pedig a szexualis élet is közelít a nullához.
2023. júl. 10. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

#3 Aki tényleg gazdasági szempontból él együtt valakivel, annak nem kényelmetlen, hanem lehetetlen az újrakezdés egyedül, ha nincsenek szülők, akikhez oda költözhet.Vidéken nem divat a szobáztatás, rohadt drága az albérlet, egy garzonért is elkérnek 100+ rezsi+ közösköltséget egy szar vidéki városban, a fizetések meg GBM körül mozognak...Kaja árakról ne is beszéljünk.

Ilyen emberek tényleg csak úgy tudnak elköltözni, ha párhuzamosan keresnek új kapcsolatot.Gáz ez?Nagyon.De jobb, mint a hajléktalanság.

2023. júl. 10. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Odaköltözhet*
2023. júl. 10. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Benne maradtam, mert azt hittem, sosem találok mást, mert nem kellek senkinek, ha mégis lesz új barátom, az lehet, hogy még nála is rosszabb lesz. Meg mindenki azt hitte, milyen tökéletes pár vagyunk, nem akartam csalódást okozni (végül okoztam anyámnak meg az ő szüleinek, amikor szakítottam). Igen, megcsaltam, ez kellett ahhoz, hogy tudjam, nem maradok örökre egyedül.
2023. júl. 10. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Unokahúgom így volt. Ők házasok voltak, sok veszekedés, vita volt. A házasságuk utolsó 2 évében viszonya volt egy munkatársával.

Válás után koppant egy nagyot, mert a szeretője nemhogy nem vette el feleségül, de nyilvánosan fel sem vállalta a kapcsolatukat, ugyanúgy titokban járt hozzá az unokahúgom, mint a házassága alatt. Pluszban kiderült, hogy a "nagy szerelme" közben másokat is kúrogatott, 2-3 nője volt párhuzamosan, az egyiküket fel is koppintotta, a válás után 1 hónappal tudta meg az unokahúgom, hogy nemsokára szül a másik csaj. Addig nemhogy a terhességről, de a csajról se tudott. Persze a fszi beadta neki, hogy csak futó kapcsolat volt, behúzta a csaj a csőbe, csak gyerektartást fog fizetni, ha az övé a gyerek, de nem fogja velük tartani a kapcsolatot. Még majdnem 1 évig folytatták így a viszonyukat, persze a fszi ugyanúgy kefélgetett továbbra is másokat is mellette, a gyereknek még a bölcsis eseményeire (beíratás, beszoktatás, mikulás műsor, évzáró party, ...) is eljárt közben is. Működött a karma rendesen.

2023. júl. 11. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!